koti

Yllätyslahja!

21.2.2012 Teksti: Anna

Oltiin aamulla Sarpin ja lasten kanssa HopLopissa. En kyllä paljoakaan lasten perässä juossut vaan aika meni mukavasti omalla ahterilla istuen. Illalla korjasin tilanteen käymällä koirien kanssa lenkillä. Mulla oli eväänä shakerissa punnittu annos proteiinijauhetta ja kävin vaan lisäämässä vettä päälle. Hyvästi HopLopin kirjavapäällysteiset transrasvamunkit ja ikidonitsit! Tällä kertaa en tehnyt sitä virhettä ostan ”pojalle”.

Lounas oli pikaversio eilisistä tomaatti-tonnikala leivistä, jotka tein uunissa. Tänään otin pakkasesta, valmiista rasiasta annoksen jauhelihaa, laitoin leivät paahtimeen ja ladoin samat päälliset ja vielä 2min mikroon. Nää maistui myös hyvälle. Tuntuu et makuaisti on jotenkin herkistynyt kun kaikki ruoka on vaan niin hyvää! Viime yönä vauva valvotti todella paljon ja päivällä olin ihan valmis päiväunille. Kun väsymys oli liikaa niin sorruin ottamaan yhden palan appivanhempien ulkomaanmatkalta tuliaisena saatua Tobleronea sekä kaksi Brunbergin tryffeli -suklaakonvehtia :/ En oo aikoihin taas syönyt suklaata ja oli kyllä niin ihanaa! Mulle ei tullut ollenkaan sellainen olo, et ”ei ollu niin hyvää kun muistin”. Taivaallista oli mutta omatunto painoi sen verran, että en ottanut enempää. Päivittäisenä hedelmänä maistui puoliveriappelsiini.

Iltalenkillä sain Sarasta seuraa. Kun asutaan ihan lähekkäin niin voidaan viiden minuutin varoituspuheluilla lähteä yhtäaikaa kävelylle ja nähdä puolivälissä! Aerobisten teko menee paljon nopeammin hyvässä seurassa. Saralla oli mulle mukana yllätyslahja! Pussissa oli Niken sininen urheilutoppi, treenimotivaatiota tuomaan. Ihanaa! Tosin tällä hetkellä paljastaa löllökäsivarret ja selkämakkarat mutta ei se mitään. Mitäs motivaatiota se muuten tois…

Kotona on värityksessä kevättä ja sään lauhtuessa sitä on myös ilmassa. Aurinko on ihanaa ja laihduttaminenkin on tähän vuoden aikaa kaikista mukavinta. Kevät on vuodenajoista suosikkini, mentiin naimisiinkin toukokuussa kun kaikki oli alkanut vihertää, linnut lauloi ja ilma oli raikas mutta lämmin!

Kommentit (8)

Toivotaan näin! Hyvä reeni oli 🙂

hertsileijaa sulla on kyllä kroppa muuttunu ekoista kuvista!!! 🙂 Pitänee varmaan itekki alkaa noita kuvia itestä räpsimään että näkis muuttuko oma kroppa yhtään.. paljaalla silmällä kun sitä on houkka huono nähdä 🙂 mutWOW.. tosi hienoa..

Eikä! Ihanaa!!! Ja kiva että muutoksen huomaa 🙂 Tai kyllä itsekkin huomaan mutta toisaalta oon tullut kokoajan vaan kriittisemmäksi…

Oikeessa oot, kevät parasta aikaa! mieletöntä kun saa uutta energiaa auringosta ja lintujen laulusta, ihanaa! 🙂

Nyt on oikein kiva liteillä kevät 🙂

Kevät on todellä ihanaa aikaa, tosin mulla ei oo oikeestaan selkeää vuoden aika suosikkia, kaikissa on puolensa ;).Kovasti on muutosta tapahtunut ekoista kuvista, upeeta!

Kiitti! 🙂

Jee toi toppi on tosi kivan värinen sun päällä, sopii kyllä vaaleatukkaiselle! <3 Ja ihan totta, on ihan hurja ero huomattavissa sussa, ihan livenä kuin kuvissa! Ja niinku eilen sanoin, oon ihan varma et se paino tulee putoamaan roimasti tässä seuraavien viikkojen aikana! 🙂 Pus <3 Illalla salille sit 🙂

Toivotaan näin! Hyvä reeni oli 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *