Hae Annan muuttujaksi!

Kyllästyttääkö peilikuva? Haluatko kokea täydellisen tyylimuutoksen?

Tule sellaiseksi kuin haaveilet ja hae mukaan Annan muuttumisleikkiin. Muuttuja-tiimin osaavissa käsissä saat niin uuden hiuslookin kuin meikin meikkausvinkkeineen. Muotitoimittaja Milla Muurimäki stailaa sinulle uuden, upean asukokonaisuuden. Tervetuloa mukaan elämäsi kauneimpaan päivään!

  • Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tilaa Annan uutiskirje

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kommentit

Kadotin itseni jonnekin. Ei tahdo löytyä oikeanlaisia vaatteita päälle, ainakaan edullisesti. Sain ainoan lapseni 3 vuotta sitten 40 vuotiaanakin. Nyt pitäisi olla elämänsä terässä ja naisellinen, apua! Muuttumisohjelmaan olisi todella ihana päästä.

Hyvä toimitus⌚

Rypyt tekevät alakuloisen näköiseksi. Puukkoa tarvitaan otsan korjaamiseksi.
Silmien välissä on kaksi II. Silmälasit jäivät piiloon, kun murkkuikäisenä ne nopeasti valitsin optikko Haukan ehdotuksesta. Vaaleanpunaiset kehykset olivat isosiskon mielestä hyvät. Koulussa käytin niitä vähän. Seuraavat lasit hankin sairaala-apulaisen kesätienestillä. Ruskeat kehykset sopivat, koska silmäni ovat ruskeat. Katselin naapurissa tv:tä.

17-vuotias neito Savosta läksi Helsinkiin ja asui opiskelijasolussa etelä-Haagassa. Perillä tiesin osaston. Teho-osaston homma opittiin tehdessä.

Laihduin kesän aikana. Ritva koulussa huomasi sen. Kotona sain sitten kuunnella radionauhurilla Simon ja ”Garfunkkelia” sekä Hurriganesia. ”Talahalaläässii” ja ”Get on” olivat suosikkejani.

”Bridge over trouble water” on tehnyt polkuja iholle, joten tarvitsette saksia, väriä, mittanauhaa ym.

Olisi aivan ihanaa jos pääsisi muuttumaan uusi meikki hiukset ym. Kesä terveiset kaikille

Poikani ovat löytäneet vaimonsa,ovat parhaita kavereitani ja heidän vaimonsa.Minulla on monia sairauksia joiden kanssa päivittäin ponnistelen.,,he rohkaisevat minua jaksamaan.Monesti olen yksinäinen ja siksi otin yhteyttä teihin,olisko siellä saada elämääni elämää.Olisin onnellinen sydämestäni jos valitsisisitte minut. Uskon,että jaksaisin iloita siitä elämäni loppuun saakka.

kaikkeni olen koittanut. Vaihtanut kampaajaa vuodesta toiseen mutta tyyli vain säilyy.

Kohta se kuusikymppiä kolkuttelee ja rypyt sen kun syvenee ja vuosirenkaat vyötäröllä vaan lisääntyy. Menetin 6,5 vuotiaan lapsenlapseni Frankin yhtäkkiä tammikuun 11 päivänä 2015 kotipihalleen lumiauran alle ja tuntuu että suru ja ikävä ovat tehneet omat uurteensa kasvoilleni. Nyt kaipaisin uutta virtaa jolla saisin elämän rullaamaan ja löytäisin myös ilon ja olisin tyytyväisempi itseeni. Olen koulutukseltani kosmetologi ja rakastan kaikkea kaunista joten olisi kiva kun peilistäkin katsoisi joku kaunis ja tyylikäs aikuinen nainen . Kevätterveisiä!

Kävin pitkästä aikaa netissä selamassa ANNA lehteä, haluaisin osallistua muutosleikkiin, kukapahan nyt ei haluaisi?
Etsiessäni sivuston silmääni osui mm.Linnan Juhlat reportaasiin, ja yllätykseksi tuttu nimi pulpatti esiin Kariina Hazard. Olen aina pitänyt tästä rehellisestä suorasta toimittaja naisesta.
Mull oli vaan pakko kertoa.
Hyvä valinta, senkin vuoksi Anna:n lukeminen on entistäkin kivempi tulevaisuudessa. Kaupassa ei tartte mietii minkä ottaisi.

Olen 56vuotias kuuden lapsen onnellinen äiti, nuorimmaiset (kaksoset) ovat jo 20 vuotiaita. Elämä on mennyt perheen arkea pyörittäessä ja työelämässä, kampaajallakaan en ole käynyt häiden (v1985) jälkeen kuin muutaman kerran. Onneksi vanhin tyttäreni leikkaa niitä välillä. Olisi kiva päästä ammattilaisten käsittelyyn:)

Ensi vuonna tulee täyteen 60 v. ja kiva olisi ”päivittää” look ennen juhlia!

Toivoisin pääseväni muuttumisleikkiin vuotta vanhemman siskoni kanssa. Meitä on aina sanottu aivan saman näköisiksi. Anne on järjestänyt minulle aina kaikkea kivaa ja nyt olisi jo minun vuoroni. Taloudellisen ”ahdingon ” vuoksi en voi järjestää hänelle mitään missä vaaditaan rahaa. TÄMÄ OLISI KUIN SILMÄ PÄÄHÄN.

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *