Mikä uimapukutyyppi olet? Vastaa kyselyyn ja voita upea Sunflair-uima-asu!

Mainos

Oletko uimahallikäyttäjä, rantaeläjä vai arvostatko eniten hyvin istuvaa ja muotoilevaa uima-asua? Äänestä Sunflair-mallistosta suosikkisi ja osallistu kilpailuun.

Laadukkaan ja hyvän uimapuvun määrittelevät kestävät ja korkealuokkaiset materiaalit, kauniit leikkaukset, testatut ja hyvin istuvat tuotteet, teknologiset innovaatiot ja uusimmat trendit. Kaiken tämän sinulle tarjoaa saksalainen uimapukumerkki Sunflair, joka on palkittu jo kuudennen kerran peräkkäin Saksan myydyimpänä uima-asumerkkinä!

Meillä suomalaisilla uima-asu on usein ympärivuotisessa käytössä. Kesäloman rantaelämän vieton lisäksi tarvitsemme hyvän uima-asun talven ulkomaan matkoille, kylpylälomille ja uimahallikäyttöön. Merivesi ja uimahallien kloorivesi koettelevat uima-asun laatua. Materiaalin lisäksi uima-asussa on tärkeää hyvä kokomitoitus ja leikkaus. Suomalaisnaiset ovat melko pitkäselkäisiä ja siksi oikea mitoitus uimapuvussa on tärkeää. Sunflairin mitoituksessa uimapuvun pituus on tarpeeksi pitkä eikä uimapuku vedä ikävästi. Kokomitoitus kulkee vaatekoon ja kuppikoon yhdistelmänä. Kokoskaala on 36–56, A–H-kupeissa.

Suomalaiset alusasuliikkeet ja tavaratalot ovat suosineet Sunflairia jo lähes 20 vuotta, koska sen materiaalit ovat kestäviä ja mitoitus meille suomalaisille sopivaa. Sunflair-jälleenmyyjiltä löytyy laaja valikoima uimapukuja, bikinejä, tankineja ja upeita ranta-asuja. Sunflair-mallistoon kuuluvat myös proteesiuimapuvut.

Sunflair-kauppiaat löydät täältä.

Osallistu kilpailuun!

Oletko uimahallikäyttäjä tai rantaeläjä, vai arvostatko hyvin istuvaa ja muotoilevaa uima-asua? Klikkaa kuvia ja äänestä sen jälkeen Sunflairin uima-asumallistoista itsellesi mieluisinta!

Vastaamalla kyselyymme voit voittaa itsellesi uima-asusetin, jonka arvo on noin 100,00 euroa. Arvomme palkinnon kaikkien kysymyksiin vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken. Kampanja on voimassa 12.4.–31.5.2017.

Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta. Huom! Emme voi taata sitä settiä, jonka olet kilpailussa valinnut parhaaksi, mutta valitsemme sinulle mieleisen saatavilla olevan setin kokosi mukaan.

Klikkaa kuvia, tutustu Sunflairin upeisiin uima-asumallistoihin ja äänestä niistä mieluisinta!

  • 1. Uimahallikäyttäjä
  • 2. Rantaelämää
  • 3. Varma ja hyvä olo

Tilaa Annan uutiskirje

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kommentit

Kaikki uikkarit ovat hienoja. Minulle paras on kuitenkin tuo kaunis uimahallipuku. Vesijumppaa yli 10 vuotta harrastaneelle toisi lisää energiaa, kun voisi jumppailla noin upeassa asussa!

LK
Varma ja hyvä olo on mielestäni kaunein, mutta kyllä muut ovat myös niitä.

Tyylikäs, tarpeeksi peittävä uimapuku sekä uimahalliiin että uimarannoille. Ikää on jo 66v. joten
tää olisi varma valinta.

Vanhakin tahtoo aurinkoa vaikka vähän rupsahtanutkin. Suojaisassa lahdessa veneen kannella on ihana loikoilla ja asntaa auringon helliä!

Jos olisin nuori, valitsisin Rantaelämää. Vaikka käynkin lähinnä uimahallissa, tykkään silti enemmän avonaisemmasta uimapuvusta, joten valitsin Varma ja hyvä olo. Kauniita ovat.

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *