Osallistu kilpailuun ja voita itsellesi Pieni Premium-hetki
Mainos Osallistu kilpailuun ja voita itsellesi Pieni Premium-hetki

Hemmottele itseäsi viettämällä Pieni Premium-hetki arjen keskellä. Osallistu kilpailuun ja voita ihana tuotepaketti. Mukana tumma Marabou Premium 70 % Cocoa Salty Liquorice -suklaa, jossa on 70 prosenttia kaakaota ja joukossa rouheita lakritsipaloja.

Marabou Premium -valikoiman tumma suklaa takaa voimakkaan makuelämyksen, sillä ohuissa levyissä on korkea kaakaopitoisuus ja suklaa valmistetaan tarkkaan valikoitujen kaakaolajikkeiden laadukkaista pavuista. Omista pieni hetki suklaalle ja tutustu jännittäviin makuihin: nauti aidosta suklaan mausta sellaisenaan tai kokeile yllättäviä makuyhdistelmiä.

Osallistu kilpailuun vastaamalla kysymykseen ja voita Maraboun makuhermoja sekä ihoa hellivä hemmottelupaketti omaan Premium-hetkeesi. Palkinto sisältää lajitelman Marabou Premium -suklaata sekä Biothermin kardemumman ja sitruksentuoksuiset Eau Relax vartalotuoksun ja suihkugeelin (arvo 68 euroa).

Arvomme viisi hemmottelupakettia kysymykseen vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken. Kilpailu päättyy 8.3.2017 ja voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Seuraava Premium-kilpailu alkaa 9.3.

Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.

Osallistu kilpailuun!

Kilpailu on päättynyt!

 

Tilaa Annan uutiskirje

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kommentit

Parasta ja makuhermoja hivelevää on tumma suklaa. Hyvän suklaan pitää maistua suklaalta ilman mitään lisukkeita. Pala tummaa suklaata ja pieni konjakki sen päälle.Oi! Miten hyvä yhdistelmä.

Vaalea suklaa on suosikkini, mutta tunnustan maistelleeni myös tummaa. Nyt olisi mahdollisuus saada sitä mukava lajitelma tästä kilpailusta.

Jos ostan suklaata, niin ostan yleensä aina tummaa. Joskus kokeilen appelsiinia tai chiliä seassa. Nyt olen jo niin tottunut tummaan suklaaseen, että ”tavallinen vaalea” ei enää maistu. Mitä parhain palkinto esim. lenkin, joogan tai siivouksen jälkeen.

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *