Mainos

Osallistu maistuvaan Marabou Premium -kilpailuun ja voita värikäs kynsilakkakokoelma!

Vastaa kyselyyn ja voita raikas tuotepaketti omaan Premium-hetkeesi.

Huhtikuussa on aika ottaa varaslähtö kevääseen! Juhlista kevättä, valoa ja lähestyvää pääsiäistä raikkaan keväisillä kuoseilla ja väreillä. Kevääseen sopii täydellisesti myös tumma Marabou Premium Cocoa Orange -suklaa, jossa on 70 % kaakaota ja karamellisoitua appelsiinia.

Kerro meille, mikä Marabou Premium -suklaamauista sopii sinun mielestäsi parhaiten kevääseen. Vastaamalla voit voittaa ihanan keväisen tuotepaketin.

Osallistu kilpailuun vastaamalla kysymykseen ja voita tuotepaketti omaan Premium-hetkeesi. Palkinto sisältää lajitelman Marabou Premium -suklaata sekä Essien Kesä 2017 -kynsilakkakokoelman (palkinnon arvo noin 80 euroa).

Arvomme yhteensä kolmen palkintoa kaikkien kysymykseen vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken. Kilpailu päättyy 10.5.2017 ja voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Seuraava Premium-kilpailu alkaa 11.5.

Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.

Huomaa myös toinen kilpailumme: Yllätä äitisi iloisesti tulevana äitienpäivänä! Ilmianna meille Premium-äitisi ja muista häntä ihanalla Marabou Premiumin suklaatervehdyksellä. Äitienpäiväkilpailun löydät täältä.

Osallistu kilpailuun!

Kommentit

Rakastan tummaa suklaata ja sitä on melkein aina kaapissani. Appelsiini käy hyvin yhteen suklaan kanssa. Mantelin kanssa en olekaan vielä maistanut. Essien kynsilakat ovat hyviä ja laadukkaita. Ostan vain tarjouksesta. Himottaisi lakata varpaat jo räiskyvällä värillä, kohta voi olla paljain jaloin 🙂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *