Mainos

Osallistu Marabou Premium -kilpailuun ja voita upea metsäaiheinen astiasto!

Vastaa kyselyyn ja voita ihana tuotepaketti omaan Premium-hetkeesi.

Kevät tekee tuloaan ja saa ihmiset ulkoilemaan entistä ahkerammin. Reippaan ulkoilupäivän jälkeen maistuu kuppi kuumaa kaakaota ja sen seurana raikas ja tumma Marabou Premium -minttusuklaa. Kerro meille, millä maustat kaakaosi mieluiten ja voit voittaa ihanan metsäaiheisen tuotepaketin.

Osallistu kilpailuun vastaamalla kysymykseen ja voita tuotepaketti omaan Premium-hetkeesi. Palkinto sisältää lajitelman Marabou Premium -suklaata sekä 6 kpl Minna Niskakankaan ja Lasse Kovasen suunnittelemia Pentikin Metsikkö-mukeja ja lautasia (arvo 225,60 euroa).

Arvomme palkinnon kaikkien kysymykseen vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken. Kilpailu päättyy 5.4.2017 ja voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Seuraava Premium-kilpailu alkaa 6.4.

Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.

Haluaisitko piristää läheistäsi? Ilmianna meille ystäväsi ja yllätä hänet ihanalla Marabou Premiumin suklaatervehdyksellä! Ystäväkilpailun löydät täältä.

Osallistu kilpailuun!

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *