Syntymäsi ajankohta kertoo vuodenaikojen kiertoon perustuvan voimavärisi.
Viihdy

Syntymäaikasi määrittää oman voimavärisi – tämän se kertoo vahvuuksistasi

Väreillä on aina ollut omat merkityksensä eri kulttuureissa: syntymäpäiviin perustuvat voimavärit seuraavat universaalia vuodenaikojen kiertoa. Selvitä, mikä on oma voimavärisi ja sen tuomat vahvuudet.
Teksti: Anniina Nirhamo Kuvat: iStock

Feng shuin mukaan jokaisella viidellä elementillä on oma värinsä, jotka vaikuttavat tunteisiimme, hyvinvointiimme ja jopa menestykseemme. Väriterapiassa taas ajatellaan, että ihmisen kehossa on energiatasoja, joita pyritään tasapainottamaan värien avulla.

Syntymäpäiviin pohjautuvat voimavärit sen sijaan perustuvat vuodenaikojen kiertoon. Talvella syntyneiden värejä ovat sinisen ja violetin sävyt, keväällä vihreän, kesällä keltaisen sävyt ja syksyllä oranssit ja punaiset värit. Lue, mikä on sinun syntymävärisi ja mitä se kertoo sinusta.

20. tammikuuta – 18. helmikuuta syntyneet: Indigonsininen

Syvä indigonsininen edustaa viisautta ja kypsyyttä. Se kuvaa pitkää elämää ja sen mukanaan tuomaa kokemusta ja arvokkuutta. Olet rehellinen ja seisot aina totuuden puolella. Hyveellisyys on parhaita puoliasi.

19. helmikuuta – 19. maaliskuuta syntyneet: Sininen

Sininen edustaa luottamusta ja kunnioitusta. Olet kärsivällinen ja myötätuntoinen. Sinun on helppo asettua toisten asemaan, joten olet armollinen ja hyväksyvä. Sinulla saattaa olla jopa parantavia kykyjä.

20. maaliskuuta – 19. huhtikuuta syntyneet: Turkoosi

Turkoosi on tasapainon väri. Olet tyyni ja rauhallinen. Tunnet helposti empatiaa ja olet ymmärtäväinen muita ihmisiä kohtaan. Turkoosi väri kuvastaa, että olet avoin ja käytännöllinen ihminen.

20. huhtikuuta – 20. toukokuuta syntyneet: Vihreä

Vihreä on kasvun ja uusiutumisen väri. Se edustaa hedelmällisyyttä, terveyttä ja uutta alkua. Paras puolesi on kyky henkiseen kasvuun ja kehitykseen. Vastoinkäymisten jälkeen nouset aina uudelleen jaloillesi. Olet hyväonninen, tuottava ja niität menestystä. Ennen kaikkea olet hyvin vahva ihminen.

21. toukokuuta – 20. kesäkuuta syntyneet: Oliivinvihreä

Oliivinvihreä edustaa heräämistä ja muutosta. Olet älykäs ja nopea oppimaan uusia asioita. Kunnioitat itseäsi ja muita ympärilläsi. Olet myös hyvin itsenäinen persoona ja täynnä elämäniloa ja energiaa.

21. kesäkuuta – 21. heinäkuuta syntyneet: Keltainen

Keltainen väri kuvastaa lämpimiä ja optimistisia ihmisiä. He ovat myös valppaita ja päättäväisiä. He näkevät päämääränsä selkeinä. Keltainen edustaa tietoisuutta ja valaistumista. Olet vapaa ilmaisemaan itseäsi.

 22. heinäkuuta – 21. elokuuta syntyneet: Kulta

Kultainen väri edustaa kuuluisuutta ja menestystä. Kulta kuvastaa vaikutusvaltaisia persoonia. Olet itsevarma ja innostava. Kaipaat elämääsi seikkailua ja jännitystä, mutta sinun on helppo olla tyytyväinen ja onnellinen elämääsi.

22. elokuuta – 22. syyskuuta syntyneet: Oranssi

Oranssi edustaa lojaaliutta ja yhteenkuuluvuutta. Olet yhteisöllinen ja vieraanvarainen ihminen.  Perhe, ystävät ja koti ovat elämässäsi merkityksellisintä. Oranssi edustaa myös nautintoa ja tyydytystä.

23. syyskuuta – 21. lokakuuta syntyneet: Oranssinpunainen

Tulen oranssinpunainen on täynnä voimaa ja fyysistä energiaa. Olet eloisa ja tarkkaavainen. Olet hyvin omistautunut tärkeinä pitämillesi asioille ja sinulta löytyy hurjasti tahdonvoimaa. Oranssinpunainen edustaa myös kauneutta, voittoa ja haavoittumattomuutta.

22. lokakuuta – 20. marraskuuta syntyneet: Tummanpunainen

Tummanpunainen on intohimon väri. Se edustaa rakkautta ja romantiikkaa. Olet rohkea ja sitkeä. Pyrit jatkuvasti elämässäsi eteenpäin ja sinulla on uskomatonta sisäistä voimaa. Punainen edustaa myös aistillisuutta ja energiaa.

21. marraskuuta –20. joulukuuta syntyneet: Ametisti

Punavioletti ametistin sävy on luovuuden ja omaperäisyyden väri. Olet kekseliäs visionääri. Ametisteilla on erittäin syvä ymmärrys itsestään ja maailmasta. Olet tarkkanäköinen havainnoidessasi maailmaa. Toisaalta olet myös hienovarainen ja jopa runollinen.

21. joulukuuta 19. tammikuuta syntyneet: Violetti

Violetti on ylellinen ja hienostunut väri. Olet unelmoijia, joka luottaa intuitioonsa sekä kohtaloon. Saatat saada jopa taianomaista inspiraatiotta.

Lähteet: Fengshuidana.comcare2.com

 

Testaa:

Tiedätkö, minkä värinen aura sinulla on ja mitä se kertoo sinusta? Testaa!

Testaa, mikä väri kuvastaa persoonallisuuttasi!

Lue myös:

Mitä lempivärisi kertoo sinusta? Opi värien merkitys

Pukeudutko yleensä mustaan, siniseen vai punaiseen? Tämän vaatteidesi väri kertoo sinusta

Luonnehoroskooppisi paljastaa lempivärisi ja paljon muuta

X