Temptation Island Suomi, Haluaqtko miljonääriksi?, Game of Thrones, Sinkkuelämää, Uuno Turhapuro
Onko oma ohjelmasuosikkisi kenties Temptation Island Suomi, Haluaqtko miljonääriksi?, Game of Thrones, Sinkkuelämää tai Uuno Turhapuro?
Viihdy

Temptation Island, Sinkkuelämää vai Haluatko miljonääriksi? Tämän lempiohjelmasi paljastaa sinusta!

Käperrytkö mieluummin sohvannurkkaan katsomaan historiallista pukudraamaa vai onko perjantai-illan paheesi haastaa tietovisaohjelman kilpailijat kiperissä kysymyksissä? Lempiohjelmasi on vihje persoonastasi.
Teksti: Anna Nummisto Kuvat: Arkisto

Mitä lempiohjelmasi paljastaa sinusta ja persoonastasi? Ota selvää!

Katsotko mieluiten romanttista draamaa?

Greyn anatomia, Sinkkuelämää, OC, Gossip Girl. Et saa tarpeeksesi dramaattisista juonenkäänteistä, joissa löydetään unelmienrakkaus, joka sitten menetetään ja saadaan takaisin ja taas menetetään… Elät voimakkaasti mukana lempisarjojesi juonenkäänteissä ja vuodatat usein lopputekstien virratessa kyyneliä hihanpieleesi.

Tämän se kertoo sinusta:

Vaikka oletkin toivoton romantikko, se ei suinkaan tarkoita sitä, että olisit tosielämässä toisten heittopussi. Olet voimakastahtoinen ja vahva ihminen, ja valmis tekemään kaikkesi läheistesi hyväksi. Jos olet päättänyt saada aikaiseksi jotain, olet valmis tekemään töitä haaveidesi eteen kovemmin kuin muut. Rohkeutesi tarttua uusiin haasteisiin on monen mielestä ihailtavaa, etkä koskaan anna periksi vain siksi, että jokin asia vaikuttaisi aluksi mahdottomuudelta.

Katsotko mieluiten jännittäviä dekkareita tai kauhua?

Silta, Epäilyksen polttopiste, American Horror Story. Lempi-tv-ohjelmasi on sellainen, joka vie sinut kauas omasta arjestasi. Et innostu aivot narikkaan -ohjelmista vaan nautit enemmän juonenkäänteistä, joiden seuraamiseen tarvitset myös omia hoksottimiasi. Keksitkö ratkaisun ennen sankaria?

Kuka elokuvista tai tv:stä tuttu sankari olet? Tee testi ja selvitä!

Onko suosikkiohjelmasi Silta?

Tämän se kertoo sinusta:

Olet mielelläsi askeleen edellä myös omassa elämässäsi ja hermostut helposti, jos kiireinen arki saa langat luisumaan käsistäsi. Johdat sekä työpaikalla että kotona, ja monien mielestä olet ehtymätön tarmopesä. Et hätkähdä suuriakaan vastoinkäymisiä, etkä varsinkaan jumiudu sängynpohjalle voivottelemaan, vaan keksit ratkaisut sekä omiin että läheistesi ongelmiin. Johtamisvimmasi saattaa joskus näyttäytyä kireytenä, joten muista, että välillä on hyvä vain ottaa rennosti ja antaa toisten hoitaa hommat.

Katsotko mieluiten historiallisia pukudraamoja tai fantasiaa?

Oletko syntynyt väärälle vuosituhannelle, tai suorastaan väärään maailmaan? Downton Abbey, Poldark tai Game of Thrones saavat sinut haaveilemaan yksinkertaisemmasta elämästä, jossa miehet ovat rautaa, laivat puuta ja lohikäärmeet… noh, isoja.

Downton Abbey -tietovisa: Testaa, kuinka paljon tiedät hittisarjasta!

Downton Abbey on pukudraamaa parhaimmillaan.

Tämän se kertoo sinusta:

Sinussa on hieman haaveilijan vikaa ja viihdyt omassa mielikuvitusmaailmassasi, johon eivät aina ulotu kauppalistat tai sähkölaskut. Toisinaan läheisiäsi saattaa ärsyttää, että leijut omissa päiväunissasi ja joudut muistuttamaan itseäsi, etteivät arkiaskareet hoidu ikkunasta ulos tuijottelemalla. Toisaalta olet hyvin terävänäköinen, huomaat pienetkin yksityiskohdat ja aistit tarkasti toisten ihmisten tunnetiloja. Olet erinomaisen sopeutuvainen ja parasta matkaseuraa, sillä olet aina valmiina seikkailuihin – etenkin jos niihin liittyy sukellus menneeseen aikaan.

Katsotko mieluiten tosi-tv-ohjelmia?

Salainen paheesi ovat törkyiset tosi-tv-ohjelmat, joiden katsomista et uskalla tunnustaa edes parhaalle kaverillesi. Sinkkuja, suhdesotkuja, öljyttyjä vartaloita, peitonheilutusta ja sekoilua, siinä ovat mielestäsi parhaan sohvaperunaillan ainekset. Saatat ahmia kokonaisen kauden Paratiisihotellia tai Temppareita yhteen putkeen, koska et voi jäädä epätietoisuuteen kokonaiseksi viikoksi!

Testaa, kestäisikö parisuhteesi Temptation Islandin houkutukset

Oletko sinä se, joka rakastaa katsoa (salaa) Temptation Island -sarjaa?

Tämän se kertoo sinusta:

Rakastat kuunnella toisten ongelmia sekä etsiä niihin ratkaisuja. Oletkin todennäköisesti kaveripiiristäsi se, jolle ystäväsi soittavat, kun he kaipaavat lohduttavaa olkapäätä sekä järkeviä neuvoja. Hillityn ulkokuoresi alla saatat myös salaa haaveilla kunnon irtiotosta ja villistä bileillasta ilman seurauksia. Pitäisikö tänä kesänä tehdä vaikka ex tempore -reissu festareille?

Katsotko mieluiten nokkelia komediasarjoja?

Et tiedä mitään parempaa, kuin heittäytyä television ääreen raskaan työpäivän jälkeen ja katsoa pari jaksoa Modernia perhettä, Frendejä tai Frasieria – tai mitä tahansa kepeään sanailuun perustuvaa tilannekomediaa. Rakastat komediasarjoja, joiden kärjistettyihin hahmoihin voit hiukkasen samaistua ja joissa arkisia pulmatilanteita ratkotaan varsin kevein keinoin.

Henkilön Friends (@friends) jakama julkaisu

Tämän se kertoo sinusta:

Olet itsekin aikamoinen Hulda Huoleton. Et stressaa elämän pikku pompuista ja olet aina valmiina juhlistamaan kurjaakin päivää lasillisella skumppaa. Näet asioista aina parhaat puolet, etkä suostu uskomaan, että kenenkään lasi voisi olla puoliksi tyhjä. Kaveripiirissäsi olet tunnettu hieman mustasta huumoristasi ja hauskoista sutkautuksistasi, sekä rennosta elämänasenteestasi, jota monet lähipiirissäsi vilpittömäsi ihailevat.

Katsotko mieluiten kotimaisia sketsiohjelmia?

Jumankauta juu nääs päivää! Kirjahyllystäsi löytyy Kummelien kaikki tuotantokaudet ja osaat suomiviihteen kultaisimmat hokemat ulkoa Apuva-miehestä alkaen. Uuno Turhapuro -elokuvien uusintoja ei mielestäsi voi koskaan tulla liikaa, sillä ovathan ne tämän maan televisiotuotannon kirkkaimpia helmiä.

Uuno Turhapuro armeijassa

Onko Uuno Turhapuro armeijassa -oma suosikkisi?

Tämän se kertoo sinusta:

Sinun kanssasi kenelläkään ei koskaan ole tylsää. Räjäytät masentavimmatkin sukujuhlat täyteen vauhtiin parilla hulvattomalla vitsillä ja rikot jään jäykimmissäkin kekkereissä. Tilannetajusi kanssa saattaa olla vähän niin ja näin, ja voi olla, että joskus mietit itsekin hieman nolona, mitä taas tuli lauottua, mutta läheisesi antavat sinulle töppäilysi anteeksi, sillä olet vain niin hyvä tyyppi. Sydämesi on puhdasta kultaa, etkä kestä katsoa toisten murjotusta, niinpä teet aina kaikkesi, että läheisilläsi on hauskaa.

Katsotko mieluiten tiukkoja tietovisoja?

Lempiohjelmiasi ovat Haluatko Miljonääriksi ja Heikoin lenkki, joita katsoessasi saat suunnatonta tyydytystä siitä, että  tiedät vastaukset kysymyksiin ennen kilpailijoita. Saatat helposti myös hermostua, jos joku ei tiedä vastausta mielestäsi maailman helpoimpaan kysymykseen, jonka pitäisi kuulua kaikkien yleistietouteen.

Haluatko miljonääriksi -juontaja Jaajo Linnonmaa

Haluatko miljonääriksi? -ohjelmaa juontaa Jaajo Linnonmaa.

Tämän se kertoo sinusta:

Jep, olet kohtalaisen kilpailunhaluinen ja rakastat väitellä, myös sellaisista asioista, joista sinulla ei ole tarkempaa tietoa. Olet mielestäsi aina oikeassa ja nautit johtajana olemisesta. Joidenkin silmissä saatat näyttäytyä hieman jääräpäisenä ja hankalana keskustelukumppanina, vaikka oikeasti hyväntahtoinen tarkoituksesi on vain hieman sivistää läheisiäsi ja pitää mielestäsi mielenkiintoista keskustelua yllä.

Lähteet: Bustle, The Odyssey Online

X