Testitulokset

Bridezilla!

Teksti: Anna.fi

Taidat olla morsiamena aika päällemäsmäri – vai oletko vain voimakastahtoinen? Kenties olet myös kaavoihin kangistunut – vai onko se vain perinnerakkautta? Olet myös fakkiutunut ajattelemaan, että häihin kutsutaan kaikki sukupuusta löytyvät kumminkaimatkin – tai sitten olet vain kovin pidetty suvussasi?

Testitulos kertoo, että olet morsiamena perinteinen. Haluat kauniit häät, hinnalla millä hyvänsä. Hinta ei välttämättä ole merkitty euroihin – sinä vain pidät huolen, että saat tahtosi läpi järjestelyissä juuri prikulleen niin kuin tarkoitit. Kaunis on sinulle myös yhtä kuin perineitä noudatteleva. Et ymmärrä, miksi nykymorsiamet nyrpistelevät nenäänsä vanhoille hääperinteille. Nehän juuri ovat parasta häissä!

Hääsi – jos ovat vielä edessä – tulevat varmasti olemaan hienot ja sinulle mieluiset. Mutta varmaa on myös, että aikamoisen stressin joudut kestämään, jos todella aiot itse huolehtia jokaisesta yksityiskohdasta. Kenties hieman voisi höllentää? Eikö häissä ole tarkoitus viihtyä hyvässä seurassa samalla kun saa sen rakkaimman omakseen? Miksi näkisit hurjasti vaivaa tehdäksesi ohjekirjan mukaiset mallihäät, kun voit vain nauttia niistä.

X