Testitulokset

Höllennä hieman!

Teksti: Anna.fi

Kuva: Jari KiveläMietit valintojasi tarkkaan ja perustat ne tosiasioille, et tunteelle. Tiedät, että ihmisen kuuluu kierrättää ja että kunnon kansalaisen on autettava hädänalaisia. Toimitkin usein perin mallikkaasti: ainakaan sinun vuoksesi maailma ei huku sontaan eivätkä kulutusjuhlat jatku pikkutunneille.

Et kuitenkaan ole mikään yli-ihminen, vaan sallit itsellesi itsekkäät lipsahdukset. Joskus nämä lipsahdukset tosin ovat tietoisia tekoja, kun perustelet ne jälleen kerran logiikkaan: suhtaudut epäluuloisesti uusiin asioihin ja joskus myös muihin ihmisiin. Koet, että maailmassa on paljon oikeita avuntarvitsijoita, mutta sitäkin enemmän avun pyytäjiä. Sinä annat kodittomalle mieluummin lihapullapaketin kuin rahaa ”bussilippuun”. Lahjoitat Afrikkaan peitteitä ja vanhoja vaatteita, muttet halua avustaa suurta organisaatiota hankkeessa tukea naisyrittäjyyttä Somaliassa.

Sinä haluat elämältäsi konkretiaa ja hyvä niin. Mutta joskus, kenties joskus, voisit uskoa muista hyvääkin! Ei koko maailma ole läpimätä. Usko hyvyyteen voisi myös tuoda valonpilkahdusta omaan mieleesi. Joskus sinä saatat vaipua murheen alhoon voimattomuuden tunteen vuoksi. Kenties ajattelet välillä, miksi yrittää, kun maapallo on kuitenkin menetetty!

Kuva: Jari KiveläArkielämäsi olet järjestänyt niin, että oikeat, eettiset valinnat on helppo tehdä. Sinun taloudessasi kierrätyksestä tai veden tuhlauksesta ei tehdä numeroa. Ehkä joitakin asioita voisit vielä miettiä uudelleen – innovoi ja keksi uusia tapoja elää arki!

Tule tutustumaan Planin toimintaan, sinun apuasi tarvitaan!

X