Testitulokset

Olet autuas laiskottelija

Teksti: Anna.fi

Olet autuas laiskottelijaLähiseudun maauimala, pienen pyörämatkan päässä oleva hiljainen järvi metsän siimeksessä, viehättävä maalaiskuppila, riippukeinu ja rento oloasu ovat sinun kesälomasi avaimet. Onnelliseksi sinut saa antamalla hyvän kirjan, raikkaan juoman ja runsaasti omaa aikaa.

Nautit lokoisista kesäpäivistä, jolloin ei ole minnekään kiire. Et tee suunnitelmia, vaan otat jokaisen hetken sellaisena kuin se tulee ja nautit täysin siemauksin laiskottelun taivaallisesta taidosta. Kauhistut aikataulutettuja kesäpäiviä ja erilaiset perhejuhlat, matkat ja muut velvollisuudet saavat sinut jo hyvissä ajoin etukäteen miettimään menetettyjä lepohetkiä. Loma on mielestäsi akkujen lataamista ja loikoilua varten. Arjessa voi sitten taas uurastaa!

Entä muut? Jos viettää lomaansa aivan yksin, on toki sallittavaa, että elää täysin vailla suunnitelmia ja puuhia. Muista kuitenkin, että muut perheenjäsenet saattavat toisinaan haluta tehdä jotain. Voit kai toisinaan antaa hieman periksi ja lähteä innolla mukaan suunnitelmiin?

X