Testitulokset

Pliis älä jätä!

Teksti: Anna.fi

Mamban Älä jätä minua on nimikkobiisisi. Olet seurustelijana ripustautuja pahinta laatua. Rakastut helposti ja nopeasti, eikä rakkaudessasi ole mitään väärää, on hienoa, että tunnet niin vahvasti. Valitettavasti tukahdutat helposti kumppanin tunteet heittäytymällä suhteeseen liiaksi. Sinulle seurustelukumppani on koko maailma, jota hengität. Muutat elämässäsi lähes kaiken, jotta tasoittaisit tien seurustelua varten. Hylkäät kaverit kokonaan, tai sitten karkotat heidät jauhamalla vain uudesta suhteestasi.

Voi olla, että tyylisi toimiikin aluksi. Jos kumppani on samaa maata kanssasi, olette kovin kovin rakastuneita, ettekä hetkeen näe muuta kuin toisenne. Ookoo, mutta kohta se alamäki alkaa. Kumppani ahdistuu jatkuvista soitoistasi, tekstareistasi ja aneluistasi. Pikkuhiljaa siirryt älä vastaa -osastolle.

Mitä, etkö tunnista itseäsi kuvauksesta? No joo, myönnetään, että tämä on hieman karrikoitua tekstiä. Ellei kuvaus sovikaan sinuun täydellisesti, olet vastaustesi perusteella ainakin liikkumassa ripustautuja-tyypin suuntaan. Varo siis, ettet muutu vain pikkuisen hellyydenkipeästä sylikarhusta mustasukkaiseksi stalkkeriksi. Se näet ei kannata. Et voi koskaan olla todella onnellinen suhteessa, jossa et suo ajatustakaan itsellesi tai ystävillesi.

X