Testitulokset

Soolo mikä soolo

Teksti: Anna.fi

Jos olet mies, onneksi olkoon. Menestys naisten keskuudessa on taattu, sillä kaltaistesi välinpitämättömien miesten vanavedessä tuntuu aina riittävän loukkaamista ja hylkäämistä kerjääviä naisia (tai tyttöjä!).

Jos olet nainen, ei hyvin käy (vaikka ei käy miehellekään, ainakaan pidemmällä tähtäimellä). Sinulta puuttuu empatiakyky lähes kokonaan. Seurustelet, jos se tuo elämääsi jotain lisäarvoa, jotain kivaa ja ekstraa sinulle. Jos tykkäät, että on koti- illan aika, otat mielelläsi vastaan tarjotun hellittelijän. Jos muutat mielesi ja haluatkin radalle, sinähän lähdet, muitta mutkitta toteuttamaan halujasi. Vakiintuneessakin suhteessa sinä suunnittelet ajankäyttösi täysin omien halujesi mukaan. Kotonanne syödään sinun lempiruokaasi. Vaihdat suunnitelmiasi miten mielit, etkä paljoa kumppanin nikotteluita kuuntele. Pahinta tässä sooloilussasi on, ettet käsitä ollenkaan tekeväsi väärin! Ihmettelet, miksi kumppani loukkaantuu, kun romutatkin sovitut suunnitelmat tai et pidä lupaustasi.

Seurustelusi onnistuu vain, jos kohtaat vertaisesi: tyypin, jonka mielestä yhteiset suunnitelmat pätevät tasan niin kauan kuin omat kaverit ehdottavat tilalle jotain parempaa. Tosin testi antaa sinullekin toivoa: voi olla, ettet ole aivan menetetty sielu, vaan kykenet useimmiten ajattelemaan asioita kumppaninkin kannalta. Empatian kanssa sillä ei ole mitään tekemistä, olet vain kantapään kautta oppinut järkeilemään, milloin yhteistä leffailtaa ei kannata perua tai milloin on syytä tulla kotiin varta vasten tehdylle aterialle.

X