Järjestä burgeribileet: nyhtökauraa, kimchiä ja bataattiranskalaisia
Rentojen juhlien resepti on tässä: tee iso annos briossisämpylöitä, varaa reilusti täytteitä sekä lisukkeita ja anna jokaisen koota omat hampurilaisensa.
Rentojen juhlien resepti on tässä: tee iso annos briossisämpylöitä, varaa reilusti täytteitä sekä lisukkeita ja anna jokaisen koota omat hampurilaisensa.
Rentojen juhlien resepti on tässä: tee iso annos briossisämpylöitä, varaa reilusti täytteitä sekä lisukkeita ja anna jokaisen koota omat hampurilaisensa.
Täydellisen hampurilaisen sämpylä on kuohkea ja pihvi mehevä. Täytteenä on myös jotain makeaa, jotain kirpeää ja jotain mausteista. Poimi tästä ohjeet meheviin burgereihin.
Vegehampurilaisten täytteessä on tietysti nyhtökauraa. Ohjeessa on käytetty maustamatonta nyhtökauraa, mutta myös maustetut versiot käyvät hampurilaisiin.
Korealaisen burgerin pihvi on tuhdisti maustettu. Kimchiä eli korealaista hapankaalia myydään etnisissä kaupoissa, mutta kotimainen hapankaalikin sopii hyvin tähän burgeriin. Lisukkeena on uunissa paistettuja ja seesaminsiemenillä maustettuja palsternakkalohkoja.
Siideriboolin pohjana on sitruunatiivistettä. Voit tehdä siitä myös alkoholittoman limonadin lisäämällä tiivisteen joukkoon pelkkää kivennäisvettä. Oikealla olevissa purkeissa on shandyä eli oluesta ja sitruunalimusta tehtyä kesäjuomaa.
Kalahampurilaisiin on käytetty kuhaa. Raikas piparjuurikastike ja mummon kurkut viimeistelevät herkun.
Kesäkaalista syntyy hyvä coleslaw. Salaatin kastike on tehty etelävaltioiden tapaan piimästä. Vasemmalla on marinoituja punasipuleita ja ylhäällä kimchiä.
Bataattiranskalaiset syntyvät kätevästi uunissa. Paahda ranskiksia riittävän pitkään, jotta niistä tulee rapeita.
Digipalvelut (09) 156 6227
Avoinna ma–pe 8–19
Painettu lehti. (09) 156 665
Avoinna ma–pe 8–19
Sähköposti (digi)digi@otavamedia.fi
Sähköpostiasiakaspalvelu@otavamedia.fi
Otavamedian vaihde(09) 156 61
Uudenmaankatu 10
00015 OTAVAMEDIA
Tietoa evästeiden käytöstäKäyttäytymiseen perustuva mainontaTietoa verkkopalvelun käytöstäEvästeasetukset
Vastaava päätoimittaja:
Saija Hakoniemi
Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@otava.fi
Toimitus
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous