Xenia's day

10 faktaa minusta

Teksti: Anna.fi
Tätä pyydeltiin postaustoiveiden joukossa, joten ajattelin raottaa teille sellaisia puolia minusta, jota ette näe sinne ruudun toiselle puolelle.

1. Mä olen daiju, heitän läppää kaikesta, puhun oudoilla äänillä, ilmeilen J:lle, mutta huvittavinta on meidän hippaleikit kotona. Harmi vaan, että tää nykyinen kämppä ei mahdollista ympyrässä juoksemista. 😀

2. Mä en ole yhtään järjestelmällinen. Mun kaapit on sikinsokin, tavarat hujan hajan, ja en kauheasti stressaa pölystä. Mulla kävi ihan oikeasti mielessä, että tää pimeä aika vuodesta on kiva, kun pöly ei näy samalla tavalla. 😀 Mä pesen pyykitkin miten sattuu, heittelen niitä vain koneeseen summan mutikassa. Tuloksena on monen monta paria sinisiä sukkia ja pari J:n t-paitaa, jotka on myrkynvihreitä.

3. Saatan joskus kävellessäni ajatella, että ”jos pääsen tohon tolpalle ennen tuota autoa, saan toivoa mitä vain”. Outoa?

4. Kuuntelen aina musiikkia kävellessä ja töitä tehdessä. Hassua on vain se, että mun energioista huolimatta pidän enemmän melankolisesta musiikista. Coldplay on ihan paras, kuuntelen sitä tätä kirjoittaessakin. Tasapainottaa mun yliaktiivisuutta.

5. Herään joka aamu poskelle kuivuneen kuolavanan kera. Haha, naisellista, eikö?! 😀

6. En tajunnut ähkiväni ja puhkivani salilla ennen kuin eräänä päivänä multa loppui akku puhelimesta ja kuulin itseni. 😀 haha, mitä minä en kuule, ei muut kuule, vai miten se menisi. 😀

7. Mulla on aika surkea itsekuri, varsinkin karkin suhteen. Saatan aloittaa herkkulakon, ja sit seuraavana iltana menen sokeririippuvuuksissani ostamaan karkkia. Vielä parempi, jos saan J:n suostuteltua hakemaan sitä mulle esim sillä verukkeella, että meillä oli viikko sitten kuukausipäivä. :DD

8. Meillä on sellainen läppä, että alan puoli vuotta ennen muistuttamaan J:tä siitä, että ”kohta on mun synttärit”. Alan sanomaan tätä yleensä siinä J:n synttäreiden jälkeen huhtikuussa, ja mun synttärithän on siis joulukuussa. Ja mä en edes sano sitä siksi, että J muistaisi lahjan, vaan muuten vaan. Naurettiin just sitä, että tässä perheessä ei ole mahdollista unohtaa toisen nimppareita, vuosipäivää tai synttäreitä. 😀

9. Innostun tosi kummallisista asioista, muun muassa siitä jos huomaan tenttialuetta lukiessani edessä olevan 20 sivun hyppäyksen. Mä ajattelen sen niin, että jos olen luvannut lukea tänään 100 sivua, se väli lasketaan tietenkin,  täysin luonnollisesti mukaan tähän päämäärään.

10. Olen huono nukahtamaan. Musta tuntuu, että mun virrat on aina vähän liian korkealla nukkumaan mentäessä ja rauhoittuminen kestää todella kauan. J ei ymmärrä sitä, miten voin melkein aina olla virkeänä. Minä puolestani kadehdin muissa ihmisissä sitä piirrettä, että osataan nukkua missä vain, milloin vain.

11. Huomaan päivä päivältä muistuttavani enemmän äitiäni. Mua ärsyttää samat asiat ja oon kiukkusena aivan samanlainen. Mä olen nopeasti hermostuva, impulsiivinen ja todella temperamenttinen, mutta kiukku laantuu yhtä nopeasti kun on tullutkin.

12. Mä jaksan tahkoa vaikka kellon ympäri jos tekeminen on sellaista, missä mulla on sydän mukana.

13. J kutsuu mua chipmunkiksi koska mä tykkään maapähkinävoista. Saatetaan läpällä puhua chipmunkpopulaation kasvusta kun huomataan meidän lemppari maapähkinävoin loppuneen kaupasta. Jösses, me ollaan outoja.

14. Aloin näitä kirjoittaessa miettimään, että kaikki kattoo mua tän postauksen jälkeen vähän kieroon.

Pliis, onhan muitakin, joilla on outoja tapoja??? 😀

Lue myös

X