Xenia's day

2 vuotta kahden lapsen äitinä

Teksti: Xenia

P6180165P6180193P6180235P6180214

pusero: H&M

hame: Arket / tämä

sandaalit: Mango / nämä

aurinkolasit: Ray Ban / nämä (alekoodilla XENIA20 20%:n alennus kesäkuun loppuun asti)

Niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin on jotenkin todella hassua ajatella, että tässä on vierähtänyt jo kaksi vuotta siitä kun poikamme syntyi. Jotenkin tuon aamun fiilikset ja tapahtumat ovat edelleen niin tuoreena muistissa, että se olisi voinut olla eilen.

Tytön kanssa en kokenut mitään ennakkoaavistuksia, mutta pojan kanssa kylläkin ja taisimme keskustella edellisenä päivänä äitini kanssa, että ensi yönä tulee lähtö. Ja niinhän se tulikin. Ensimmäinen supistus tuli kello viideltä ja soitin saman tien äidille. Hän oli paikalla niin nopeasti, että vitsailimme mieheni kanssa hänen nukkuneen meidän ajotien päässä. 😀 Tainnut tottua äkillisiin päivystyslähtöihin työnsä vuoksi, mutta ei siinä tarvinut paljoa odotella kun otettiin jo nokka kohti Kotkaa.

Kotkaan pääsimme joskus kuuden pintaan ja siitä noin 4 tuntia ja poika syntyi. Siellä mä muistan edelleen kun lilluin siinä kylvyssä ja ajattelin vain loppua kohden, että tästä ei ole kyllä mitään hyötyä. 😀 Kipulääkkeitä en ehtinytkään enää sit lopussa saada, vaikka muistaakseni niitä jo anelinkin, mutta hienostihan se sit menikin ja meidän pikkuinen syntyi muutama minuutti yli kymmenen. Juuri siihen aikaan kun mun piti olla raskausajan neuvolassa.

Edelleen nousee hymy huulille tuosta kokemuksesta ja siitä, minkälainen tyyppi sieltä syntyi. Aivan ihana pieni mies, joka on varastanut niin monta sydäntä elämänsä aikana. Hymyilevä, huumorintajuinen ja rakastava, välillä todella jääräpäinen ja uhmaikäinen, mutta en kyllä vaihtaisi hänessä mitään. Aivan kuten en vaihtaisi tyttäressänikään!<3

Tänään illasta meillä on grillailua perheen kesken ja poika saa samalla avata lahjansa. Kivasti heillä alkaa vieläpä loma juuri tänään, joten on monta syytä juhlaan!<3

Grilliherkkuja odotellessa! Ihanaa viikonlopun alkua!<3

Lue myös

X