Xenia's day

20-07

Teksti:


Näyttökuva 2018-01-05 kello 20.50.54

käykää kurkkaa tämä video instagramista! <3

Se tapahtui. Siis en oikeasti voinut uskoa sitä todeksi. Yksi aamuyö nimittäin heräsin joskus neljän maissa siihen että poika ei ollut vielä kertaakaan pitänyt mitään ääntä itsestään. Noh, tyypilliseen tapaan meikäläinen hipsi tietenkin hyvin nopeasti katsomaan että onhan kaikki edelleen kunnossa (lue: hengittääkö lapsi vielä, kaikki äidit voivat varmaan samaistua?) ja siellähän hän makoili tyytyväisenä, pää ihan eri suuntaan kuin nukkumaan mennessä ja mahalleen kääntyneenä. Liekö sit tuo mahallaan nukkuminen sen aiheuttanut, mutta nyt ollaan otettu älytön harppaus kohti täysiä öitä.
Noh, sen verran tässä olen jo viisastunut, että tiesin sen kuinka vauva ensin antaa pikkusormen ja vetää sen sit takaisin toisen käden kera. Seuraava yö menikin sit melkosilla meiningeillä, mutta tästä oli syyttäminen tukkoista nenää. Ensin oli pari yötä yskää, sit se hyvä yö välissä ja sen jälkeen nuhaa. Viime yö menikin sit jo ihan kohtuullisesti ja poika heräsi viiden pintaan ja tuli makoilemaan mun viekkuun. Mä olen vähän ottanut tavaksi nukkua poika kainalossa aamun vikoja tunteja, siinä kun saa kivasti nuuhkittua toista ilman että yöunet täysin häiriintyy. Meikäläinen kun ainakin on tosi huono nukkuja noin muuten, mutta aamuyön uni on aina sellaista kevyttä unta joka tapauksessa, niin se ei niin kovin haittaa vaikka olisikin vähän valppaampana.
Nyt juuri laittelin jonkun aikaa sit poikaa nukkumaan ja katsomaan mitä tämä yö tuo tullessaan. Sen voin kuitenkin sanoa, että kyllä tuo antaa ihan uskomattoman paljon toivoa ja uskoa siihen, että meillä nukutaan vielä kokonaisia öitä ja hyvinkin pian ihan säännöllisesti. Varmasti tulee vielä tuhat ja yksi kautta kun kiipeillään pinnoja pitkin ja tehdään hampaita, mutta niinä öinä voin muistella sitä yötä kun sain nukkua (mutta olin silti hereillä).
Että sellaisia uutisia täällä. Aika mielettömiä nimenomaan ja hassua vielä, että tuollainen yö kävi juuri siihen saumaan kun poika oli vielä keskellä flunssaa. Että antaa kyllä mulle melkoisia toiveita sen suhteen miten nukutaan kun tämä virus on selätetty. Odotan sellaista 20-08 rytmiä ihan vähintään. Ei kai.
Päiväunet on edelleen vähän niin ja näin, mutta poika vaikuttaa tyytyväiseltä, joten se olkoon niin. Tärkeintä kuitenkin, että öisin nukutaan kunnolla niin saa hänkin tarvitsemaansa lepoa että jaksaa sit kasvaa ja kehittyä. Tästä tulikin mieleen, että huomisen to do-listalla on pojan sängyn pohjan laskeminen, hän kun on nyt niin kovin innostunut siitä miten pinnoista voi ottaa vauhtia. 😀
Että sitä odotellessa kun hän oppii nousemaan. Apua! 😀
Mukavaa ja leppoisaa viikonloppua teille kaikille! 🙂

X