Halusimme näin joulun alla keksiä teille yhteistyökumppanini Boozt.comin kanssa jotain kivaa ja pääsinkin valitsemaan teille pari brändiä, joiden normaalihintaisista tuotteista saatte 20%:n alennuksen tänään ja huomenna (7-8.12) kun ostosten arvo on vähintään 59€. Koodi on xenia20 ja brändit joihin päädyin ovat Rebecca Minkoff ja Tamaris. Rebecca Minkoffin osalta omat suosikkini ovat:

rebeccaminkoff

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13

Mielettömän kauniita nahkalaukkuja, joiden hinnassa nuo aleprosentit näkyvät. Täydellinen joululahja vaikka itselleen tai tyttöystävälle/tyttärelle/äidille. Tai mites tuo upea neule tai nuo kauniin ajattomat nilkkurit eri koroilla? En itseasiassa ennen Booztin brändeihin tarkemmin tutustumista edes tajunnut että Minkoffilla on myös todella ajattomia vaatteita.  Suosittelen tutustumaan! Mikäs näistä laukuista on muuten teidän suosikkinne? Mä sanoisin ehkä et numero 2 tai 7!

Seuraavaksi puolestaan Tamaris, jonka kengissä on mun mielestä huikea hinta-laatusuhde ja ajattelin teidänkin niistä pitävän! Mulla on useammat kengät heiltä ja etenkin viimeisimmät eli ne ylipolvensaappaat (numero 3&9) ovat suuressa suosiossani tällä hetkellä! Mustissa ei ollut enää kuin kokoa 35, mutta tuossa kauniissa taupe -sävyssä on vaikka mitä kokoja!

tamaris

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12

Mun ostoslistalla olis seuraavaks kenkäpuolelta jotkut todella ajattomat ja simppelit mustat, matalakorkoiset nilkkurit. Numero 1:set olisivat juuri sitä mitä haen takaa, sopivat asuun kuin asuun ja niillä jaksaa kävellä! Lisäksi numero 8:n ylipolvensaappaat ovat kaikessa yksinkertaisuudessaan todella paljon mieleeni.

Elikkä. Tänään ja huomenna koodilla xenia20 20%:n ale kaikesta normaalihintaisesta Tamaris ja Rebecca Minkoff -merkeiltä kun ostosten arvo yli 59€. Mukavia shoppailuhetkiä ja ihanaa keskiviikkoa teille kaikille!

kaupallisia linkkejä.

X