xenia's day

3 in 1 meikinpuhdistustuote

Teksti: Anna.fi
Tää on sellainen tuote, jota on pakko suositella ihmiselle, jotka matkustavat paljon. Mua on alkanut ärsyttää suunnattoman paljon se, että joudun raahaamaan edes takaisin esimerkiksi meikinpuhdistusaineita ja kaikkea muutakin kosmetiikkaa. Sen lisäksi, että vietän melkein puolet ajasta englannissa, matkustelun muuallekin sen verran paljon, että on kätevää jos on olemassa sellainen tuote, joka sisältää kaikki ”ihon puhdistukseen” liittyvät asiat yhdessä ja samassa paketissa.

Yleensä en usko yhtään näihin 3 in 1 juttuihin, mutta tätä kokeiltuani on pakko myöntää, että tässä tapauksessa se toimii. Myyjätär suositteli mulle tätä Biothermin total and instant cleansing micellar wateria, ja käytettyäni tätä olen aivan myyty ( ja samaten toalettilaukkuni, jota ei tarvitse enää änkeä yhtä täyteen kuin ennen).

Tuote puhdistaa silmämeikin, pohjameikin ja toimii samalla myös kasvovetenä. Mikä parasta, se ihan tosissaan tekee minkä lupaa! Testasin pumpulilla sen, oliko kasvoilla vielä meikkiä tämän käytön jälkeen (pessimistikö?!), mutta pumpuli jäi täysin puhtaaksi. Oon niin tyytyväinen, että mun ei tarvitse tästä lähtien raahata silmämeikinpoistoainetta, kasvojen puhdistusainetta ja kasvovettä, kun tää yksi ja sama tuote ajaa tuon kaiken. Lottovoitto tällaiselle, joka viettää aika paljon aikaa ulkomailla. 🙂

Kokemuksia?

Lue myös

X