Xenia's day

9.1.2012

Teksti: Anna.fi
Aamu meni erinäisten selvityshommien parissa ja nyt mun pitäisi lähteä asioille. Jotkut hommat on vaan parempi saada pois alta, mieltä painamasta ja pyhitän tämän päivän sellaisille jutuille. 🙂 Sen jälkeen ajattelin mennä yllätysvisiitille tänään auenneeseen Bow kampaamoon ja höpötellä hetken Nooran kanssa.

Koin muuten tänä aamuna taas ”mukavan” yllätyksen kun eräs lukija vinkkasi mulle Demi keskustelun muun muassa minusta ja monesta muusta blogittaresta.  Eräs kommentti meni jo siihen, että ehkä kaikki bloggaajat myy itseään kadun kulmassa kun rahaa tuntuu löytyvän. Oikeasti? Mikä pointti siinä on pohtia muiden tulonlähteitä kun eivät sitä kuitenkaan tiedä. Eräs sitten vastasi, että koska kirjoitan blogia, niin tulonlähteitäni saa spekuloida vaikka sitten halveksivaan sävyyn.

Ymmärrän toki, että Demikin on ideana varsin hyvä. Onhan se kiva, että voi keskustella netissä, mutta miksi ihmeessä tuota kanavaa on käytettävä muiden ihmisten pilkkaamiseen? Varsinkin bloggaajat tuntuvat olevan siellä suurennuslasin alla. Jos en tuo esiin sitä missä asun, siitäkään ei sovi keskustella julkisesti. Loppupeleissä minä päätän sen rajan, mitä haluan kertoa ja mielestäni toisten ihmisten päätösten kunnioitus olisi oltava hieman suuremmassa osassa näillä netin keskustelupalstoilla. Huh välillä kyllä kiehahtaa ja pahasti kun näen tilastoista, että sieltä ollaan tultu suurella joukolla blogiin. Kyllä siellä on niitä järkevästi ja asiallisesti toteutettuja keskusteluja, mutta todellisuudessa aivan liian harvoin.

No, tämä nyt pienenä avautumisena näin uuden viikon kunniaksi ja sitten asun pariin. 🙂

Paita: Zara
farkut: Gina&Tricot
saappaat: Zara
laukku: Michael Kors

Kaulakoru: Thomas Sabo.

Kello: Michael Kors ja
rannekoru: Nomination.

Sellaista. 🙂 Nyt pakko lähteä, että kerkeän hoitamaan kaiken kuntoon. 🙂

Iloista viikonalkua teille kaikille!

Lue myös

X