Xenia's day

A day with my mom

Teksti: Anna.fi

Oleskeltiin tänään itäkeskuksessa kunnioitettavat 5 tuntia.. 😀 Hauskaa oli, ja nyt on jotain pientä kivaa uuttakin teille esiteltävänä, tässäpä teille siis päivääni kuvina..

Metrossa matkalla itikseen. Julkisilla liikkuminen on oikeasti kivaa kun on musiikkia mukana.. 🙂 Sitten asuvalintaa kokonaisuudessaan..

Farkut H&M, trikoo Gant, kengät Bianco, huivi ja takki Burberry. Sovittelin tuolla pukukopissa yhtä nättiä paitaa, jonka ihana äitini halusi ostaa minulle, mutta siitä sitten kuvaa huomen aamulla! 🙂 Kiertelyn välissä ehdittiin käydä hieman herkuttelemassa Stockan puffetissa, ja meidän annokset näytti tältä..

Mun annoksessa (ylimmäinen) oli katkarapuja, mozarellajuustoa ja ananasta, ja äipän annoksessa oli lammasta, paahtopaistia, aurinkokuivattuja tomaatteja ja oliiveja.. 🙂 Tämän jälkeen mentiin vielä kiertelemään, mut sit alkoi väsy painaa, ja mikäs siihen auttaisi paremmin kuin cafe latte..

Sitten päivän hankintoihin..

Monet ovat kehuneet minulle täällä blogissa tätä kirjaa viime viikkoisen kirjapostauksen jälkeen, ja kun sattumalta sen akateemisessa näin, niin olihan se otettava mukaan. Kohta siis tämän kimppuun..Sen lisäksi mukaan lähti tällainen..

Eli Mavalan pikkuruinen kynsilakka sävyä 90 Arosa. Huomenna näette sitten sen paidan, joka on muuten minulle melkoinen veto siinä mielessä, etten ole koskaan (ainakaan muistaakseni) käyttänyt sen värisiä vaatteita.. 😉

Lue myös

X