Xenia's day

A-linjainen mekko

Teksti: Xenia

Ensinnäkin haluan kiittää näin alkuun kauniista sanoistanne ja onnentoivotuksistanne meidän onnellisiin uutisiin. Miten paljon odotinkin että pääsen teille tällaisia uutisia kertomaan!<3 Raskausjutut pysyy tällä erää nyt suuremmilta osin kuitenkin Baby Bearin puolella, johon tänään muuten kirjoitin alkuraskauden oireista, voitte postauksen halutessanne käydä lukemassa täältä! Tämän blogin puolella pysytään edelleen samalla linjalla kuin aiemminkin. Toisin sanoen sekamelskaa fiiliksistä, asuista ja tietenkin sisustuksesta ja elämästä ylipäänsä. Ensi viikosta on tulossa oikea sisustuspostaussuma kunhan kaikki meidän tämän hetken pienet kotiproggigkset ovat täysin valmiita ja saan niitä kuvattua!

Nyt kuitenkin tähän alla olevaan asuun, jossa näkyy suuri mieltymykseni rentoihin mekkoihin. Näillä sai kivasti peiteltyä raskautta vielä kun emme muiden halunneet asiasta tietävän, vaikka kyllä näissäkin kuvissa piti vähän vensklata ettei pömppö tule esiin, en nimittäin tiennyt milloin nämä tulee julkaistuksi.

PC150084PC150075PC150072PC150088

mekko: Bubbleroom (tämä)

kengät: Tamaris (nämä, nyt taas kaikkia kokoja)

liivi: Marks & Spencer (vastaava)

takki: Burberry (vastaava ja vastaava)

laukku: Chanel (vastaava)

kello: Tommy Hilfiger

Mulle tulee tästä viimeisestä kuvasta mieleen Dracula. En tiedä onko se värit vai toi takki harteilla, mutta joka tapauksessa. Tällaiseen A-linjaiseen mekkoon olen usein yhdistänyt pitkän liivin, joka tuo omaan silmääni hieman mielenkiintoa asuun. Sen kaverina sit mitäs muuta kuin mustat sukkahousut ja ylipolvensaappaat niin hyvä tulee.

Meillä on tänään havaittu Porvoon vesijohtovedessä jotain kolibakteereita ja vedet pitäisi keittää. Äiti ja hänen miesystävänsä kävivät jo kaupassa, mutta sieltä oli tietysti kaikki pullovedet jo loppu. Noh, yksi kannullinen on tuossa keitettynä ja mies on tänään töissä Espoossa ja lupasi raahata sieltä mukanaan pari isoa kanisteria. Tajuaa taas sen miten itsestäänselvänä sitä vesijohtovettä pitääkin. Vähän kyllä kauhistuttaa ajatus siitä, että olen minäkin sitä juonut eilen ja tänään aamulla, mutta eipä siitä bakteerista kai pienissä määrin mitään haittaa ole, vissiin ihan yleinen suolistossa elävä bakteeri. Pidetään kuitenkin peukut pystyssä että ongelma hoituu pian, ei nimittäin paljon järjestetä kylpyhetkiä saatikka pidetä suuta auki suihkussa.

Nyt haen siis lasillisen vichyä ja taidanpa keittää myös teetä. Kurkku on ollut vähän karhea muutaman päivän muttei ole sen kummemmaksi mennyt ja jos musta on kiinni niin ei mene tämän jälkeenkään. Arvatkaa vaan kuinka tekis mieli Finrexiniä hunajan kanssa, mutta tietysti sitä ei suositella raskausaikana.

Mukavaa tiistaita teille kaikille! onkos muuallakin Suomessa lumimyräkkää?

ps. Suosittelen hyödyntämään Elloksen 20%:n alekoodin, joka toimii myös huonekaluihin ja merkkituotteisiin! Koodi 355401 on  ja sen voi hyödyntää täällä. Tilasin meille tämän sivupöydän olkkariin! 🙂

*kaupallisia linkkejä.

Lue myös

X