äitiys

Aamiaisella

10.11.2018 Teksti: Xenia

Meillä on yleensä viikonloppuisin tapana tehdä lasten aamiaiset ensin ja sit vasta omamme, mutta mieheni lähti aamulla käymään nopeasti hommissa ja palaa tuossa yhdeksän jälkeen. Meidän sijoitusasunnon perustukset ovat nimittäin hyvällä mallilla, joten nyt päästään siinäkin eteenpäin, jes!

Joka tapauksessa. Päätin, että teen lapsille oikein banaanipannareita ja poika veti sen lisäksi vielä varmaan puoli laatikollista mustikoita. Sit kun olis mun vuoro syödä niin tää pieni herra ilmestyy tyhjästä ja alkaa siinä ihan tyytyväisenä syömään mun munakokkelia ja tomaatteja. Nyt hän istuu mun sylissä ja syö banaani-mansikka naksuja kun ajattelin että saan juoda sen voimin edes kahvini ihan itse. 😀

Rupes vaan naurattamaan kun mietin tätä jakamista ja sitä, etten ikimaailmassa antaisi kovinkaan myöntyväisesti omaa ruokaani, mutta joku alkukantainen juttu varmaan, että sitä antaisi omalle lapselleen ihan kaiken ruokansa – vaikka heillä olis mahassa jo kunnon ateria. Poika muuten nyt nosti katseensa muhun ja antoi suukon, voi jestas miten ihana. Toinen katsoo lauantai aamun piirrettyjä ja sit päivällä saadaankin isovanhempia kylään.

Huomiseksi päätin järkätä isänpäiväbrunssin isälleni ja miehelleni. Olisihan se ollut kiva mennä jonnekin syömään, mutta se on aikalailla just päiväuniaikaa, eli todennäköisesti siinä ei kyllä ehtisi nauttimaan väsyneeksi käyvän pojan kanssa. Ostin brunssia varten vaikka ja mitä. On erilaisia juustoja, leipiä ja keksejä, leikkelettä, lämminsavulohta, salaattia, croissuja, munia, hedelmiä, tuoremehua ja vaikka mitä. Poika syöttää mulle tässä muuten näitä naksuja. Kiva sentään huomata, että ruuan jakamista tapahtuu tähänkin suuntaan eikä vain toisinpäin.

Noni, nyt hän lähti hakemaan paperia ja pyyhkii tuolla meidän sohvapöytää. Haha, on tullut siisteyden suhteen minuun! 😀

Pitää muuten kertoa yksi oikea blondihetki tältä viikolta: ostin nimittäin kaksi paistinpannua, enkä tsekannut sopivatko ne induktioliedelle. Yritin paistaa munakokkelia pannulla ja kihisin raivosta kun meidän levy ei vaan toiminut. Ehkä viisi minuuttia siinä vensklailin levyltä toiselle kunnes välähti, että voi saamari sentään. 😀 Sit nauratti. Etenkin kun olin jo suurinpiirtein ruuvaamassa irti tuota liettä viedäkseni sen jonnekin. Syy löytyi sit jostain ihan muualta kuin siitä.

Oon muuten tehnyt nyt jonkun aikaa niitä Kayla Itsinesin treenejä ja onhan ne tosi tehokkaita. Mulla vaan ongelmaksi muodostuu nyt ehkä se, että ne on mun mielestä vähän pitkästyttäviä. Vai oonko mä vaan laiska? 😀 Aloittaessa jo odotan sitä, että milloin tämä rääkki loppuu enkä oikein nauti siitä itse tekemisestä niin suuresti. Onko muilla ollut sama fiilis? Oletteko keksineet mitään muuta vastavaa tapaa liikkua (kotona) mikä olisi vähän yllätyksellisempi?

Eilen tein kuitenkin vielä alakropan tuolla ja on kyllä taas jumi päällä. Se myös tarkoittaa sitä, että tulen tänään olemaan nälkäisempi kuin koskaan, mutta onneksi oli suunnitelmissa tilata illasta nepalilaista ruokaa, josta saa aika hyvät hiilaritankkaukset. Naan leipä, nam!

Nyt mä haen yhden kupposen kahvia lisää ja sit istumaan sohvalle jos vaikka nämä kaksi pysyisivät paikoillaan hetken. Tää pienempi nimittäin zombailee ympäri taloa kuin mikäkin hurrikaani. Välillä naurattaa kun näkee oikein kun hän saa idean, mitä lähteä seuraavaksi toteuttamaan. Yleensä se liittyy pesukoneeseen tai meidän tietokoneisiin, joita on nyt kiva naputella. Olin itseasiassa aika yllättynyt kun hän istui sylissäni samalla kun kirjoitin ilman, että saimme mitään vänkäämistä aikaiseksi. 😀

Ihanaa lauantaita kaikille!

 

Xenia

Instagram

  • Taking a bath tonight. Well deserved after a very hectic week😘❤️ #home #bathroom #bathtub

xeniasday

Kommentit (11)

Ne Kaylat on kyllä niin tylsiä 😀 Yhden treeniviikon jaksoin, sitten tyssäsi siihen. Nyt olen käynyt kuntojumpassa, joka on ryhmäliikuntatunti, jolla tehdään lihaskuntoa. Paljon kivempaa kun on opettaja mukana 🙂 Ehdottomasti testaan myös näissä kommenteissa olleet ehdotukset 🙂 Olisi kiva jos tekisit taas jonkin postauksen jumppailuun liittyen 🙂

Popsugar fitness youtube kanavalla on kivoja treenejä 🙂

Tsekkaan,kiitos! 🙂

Itse tykkään tehdä youtube-videoiden tahtiin kotijumppaa, jotenkin paljon hauskempaa kun ohjaaja tsemppaa yms 🙂 Minäkin suosittelisin popsugar-kanavan videoita, löytyy monenlaista, esim. käsipainojumppaa, pilatesta, HIIT-treeniä. Pilates-tyyliseen treenaukseen ihan huippu on myös Blogilates, tosi pirteä ohjaaja! Joogaan löytyy monia hyviä kanavia myös.

Kiitos näistä, mä tsekkaan nämä ehdottomasti! 🙂

Hero kiireisen kotittreeni 👌

Pitää tutustua! 🙂

Mulla loppui melkein saman tien Kaylan treenit just sen takia, että meinasin kans kuolla tylsyyteen! 😁 oma lemppari kotijumppaan on YouTubesta Pop Pilates -kanava.

hahhaa,mä oon silleen suurinpiirtein et nyt oon puolivälis, jes, nyt on jo 2/3 takana jne. 😀 Eli teen vaan siksi, että siitä tulee hyvä olo, en siksi että nauttisin siitä. 😀

Mulla samat fiilikset Kaylan jumpista, nyt vasta kyllä viikolla kolme! Oon myös huomannut, että sen sijaan, että hidastaisin tai helpottaisin liikkeitä, saatan välillä tehdä niitä epäpuhtaasti… 😀 Millä viikolla sä menet? Ootko huomannut edistymistä (lihaksia, liikkeitä helpompi tehdä tms?)

Tuota Pop-Pilatesta ja Blogilatesia monet muuten on kehunut, saattaa lähteä täällä kokeiluun! 🙂

Mä jouduin lopettaa Kaylat kun oli niin saamarin pitkäveteistä hommaa:D mut teen nyt Tone It Up apin kautta treenejä ja tykkään kun joku siinä jumppaa mun edessä ihan oikeesti, eikä vaan et ’tätä nyt 30 sekuntia’:P

Ne Kaylat on kyllä niin tylsiä 😀 Yhden treeniviikon jaksoin, sitten tyssäsi siihen. Nyt olen käynyt kuntojumpassa, joka on ryhmäliikuntatunti, jolla tehdään lihaskuntoa. Paljon kivempaa kun on opettaja mukana 🙂 Ehdottomasti testaan myös näissä kommenteissa olleet ehdotukset 🙂 Olisi kiva jos tekisit taas jonkin postauksen jumppailuun liittyen 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *