About me

Moi, täällä kirjoittelee 24 vuoden ikään päässyt Helsingissä asuva opiskelija/yrittäjä/bloggaaja. Blogia olen kirjoittanut 2011 alusta alkaen ja sinä aikana kasvanut yhdeksi Suomen luetuimmista blogeista.

Blogin aloittamisen taustalla oli pitkään harkittu päätös, jota en ole tähän päivään mennessä katunut. Olen saavuttanut mielettömiä asioita ja uskaltanut ottaa askeleen kohti omia unelmiani blogin kasvun myötä. Nykyisin blogini tavoittaa kuukaudessa reilut 100 000 uniikkia lukijaa samalla kun käynnit ovat reilun miljoonan luokkaa. Tuntuu hurjalta ajatella, kuinka monet ihmiset käyvät täällä päivittäin, mutta toisaalta, lukijat ja heidän kanssaan keskustelu on ehdottomasti blogin kirjoittamisen kermaa!

Luonnehtisin blogiani lifestyleblogiksi, sillä vaikka rakkauteni muotiin ja kauniisiin asusteisiin täällä paljon näkyykin, on myös muu elämäni edustettuna. Xeniasday kertoo nimensä mukaisesti mun päivistäni niin iloineen kuin suruineenkin vaikka positiivisuudelle olen aina pyrkinyt antamaan etusijan. Toivottavasti nautitte blogini lukemisesta ja palaatte tänne uudelleen!!

X