Xenia's day

Äiti-tytär-iltapäivä

Teksti: Anna.fi
Kotiuduin just kaupungista super kivan iltapäivän jälkeen. Käytiin äiskän kanssa etsimässä äitille trenssiä ja kyllähän sellainen löytyi ja vieläpä sellaisena jonka voisin itsekin ottaa. 😀 Käytiin myös syömässä ja tiestysti kuohuvalla päivän päätteeksi..

Nam mitä katkarapuvoileipiä! Tulivat tarpeeseen kun yritin pysyä äitin tahdissa (minä kun aina luulin olevani nopea kävelijä.. ?!).. 😀 Sisustusinto vaikutti myös seuraavaan ostokseen.. Seuraavassa kodissa keittiömme on myös avokeittiö ja ajattelin että tällaiset pienet väripilkut olisivat kauniita yksityiskohtia jotka näkyvät olohuoneeseen asti..

Huomenna käyn hakemassa vielä yhden jutun näin ennakkoon ja siitä saadaan ehkäpä livekuvaa paikan päältä. Että mä olen onnellinen tällä hetkellä. Tuntuu vaan niin oikealta! En malta odottaa huomiseen, että pääsen ihanan tytsyn kanssa juttelee ja kilistelemään, hauska ilta tulossa aivan varmasti!! Onko teillä vielä kesäisiä suunnitelmia viikonlopuille vai alatteko jo nautiskella lämminhenkisistä koti-illoista? 🙂

ps. Kuinka hyvä tuuri, että löysin aivan mahtavat housut Zarasta ilman sovittamista. Tarkoituksena oli sovitella niitä myöhemmin kotona kun palautus on aina mahdollinen, mutta olivat aivan älyttömän hyvät. Juuri sellaiset mitä olenkin kaivannut; sekä väriltään, että malliltaan.. 😉 Kuvailen niitä ajan kanssa huomenna mutta nyt J:n kainaloon ja TV:n ääreen..

Lue myös

X