Xenia's day

Alekoodia Guessin ja Stylesnobin tuotteisiin

Teksti: Xenia

Sain teille Booztin kautta 15%:n alennukseen oikeuttavan koodin xenia15, joka toimii tänään ja huomenna (10-11.10) kaikkiin Guessin ja Stylesnobin normaalihintaisiin tuotteisiin kun ostosten arvo on yhteensä yli 49€. Alla omat hyvin tummanpuhuvat suosikkini ensin Guessiltä ja sit Stylesnobilta!

Desktop94

1 Korkkarit

2 Shopper-laukku

3 Saappaat

4 Nahkatakki

5 Laukku

6 Ylipolvensaappaat

7 Kevytuntuvatakki

8 Pitsimekko

9 Ylipolvensaappaat 

10 Pikkulaukku

11 Tekoturkis

12 Nilkkurit 

13 Tennarit

Mustien vaatteiden ja asusteiden himo nostaa päätään aina syksyn tullen. Loppupeleissä musta ei mene nimittäin koskaan vikaan ja siksi lähes kaikki mun saaappaat ja nilkkurit ovatkin mustia. Ylläolevassa kollaasissa ihastuin erityisesti tuohon pitsimekkoon ja mustaan tikattuun takkiin. Kenkien puoleta suosikiksi nousivat puolestaan numero 9:t, jotka muistuttavat paljon mun mustia ylipolvensaappaita!

Desktop95

1 Kaulahuivi

2 Mustat nilkkurit

3 Ruskeat nilkkurit

4 Mokkanilkkurit

5 Mokkanilkkurit

6 Kaulahuivi

7 Nilkkurit

8 Kaulahuivi

9 Remminilkkurit

Stylesnob on erityisesti kenkiin ja muihin asusteisiin keskittynyt merkki ja heidän valikoimassaan kiinnitin erityisesti huomiota mitä kauniimpiin nilkkureihin. Omat suosikkini ovat ehdottomasti numero 4:set, niissä todella on sitä jotain. Lisäksi ihastuin numero 1:sen kaulahuiviin, tosi kauniit värit ja ihanan muhkea malli!

Elikkä. Tänään ja huomenna koodilla xenia15 15%:n alennus Guessin ja Stylesnobin normaalihintaisista tuotteista kun ostosten arvo yli 49€. Kivoja shoppailuja ja energiaa alkavaan viikkoon!

sisältää kaupallisia linkkejä

Lue myös

X