Xenia's day

Alesuosikkeja

Teksti: Xenia

sisältää kaupallisia linkkejä

Nyt on se aika vuodesta kun jokaikinen nettikauppa on pullollaan alennuksia ja muita kampanjoita. Mielestäni ehdottomasti parasta aikaa päivittää vaatekaappia ja kotia erilaisten klassikoiden kuten takkien, kenkien ja nahkalaukkujen osalta ja kodin puolelta nyt on hyvä aika panostaa esim omaksi must -have tuotteekseni muodostuneisiin pellavalakanoihin. Once you go pellava, you never go back!

Keräsin teille suosikkinettikauppojeni parasta tarjontaa. Ensin Ellos ja sen kodin puolen ale! 🙂

ellosale
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 /8 / 9 / 10 / 11 / 12

Numero 2:sen kuva päätyi muuten mun inspiskuvaksi meidän tulevaisuuden makkaria varten. Miten kaunis onkin tuo tosi tumma seinä luonnonsävyihin yhdistettynä? Tai sit tuo numero 11 tapetti esim meidän tytön huoneeseen. Se on upea!

Seuraavaksi kävin läpi Zalandon valtavaa alea. Sieltä osui silmään paljon klassikkoja, mutta huomaamattani myös todella paljon pinkkiä. Ihanan freesejä juttuja kaikin puolin!

ale
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14 / 15 / 16 / 17 / 18 / 19 / 20 / 21 / 22 / 23

nahkahousuja, kauniita untuvatakkeja, klassisia nilkkureita ja ylipolvensaappaita ja ennen kaikkea aivan mielettömän upeita juhlamekkoja! Kyllä kelpaa shoppailla! En osaa valita näistä omaa suosikkiani, kaikki kelpaisivat minulle!

Viimeisenä vielä Bubbleroomin huikea ale! 🙂

bubbleroom
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12

Takkeja, mekkoja ja kauniita puseroita. Numero 7 olisi täydellinen kesään ja numero 10 talven juhliin. Numero 2:sen takki toimisi juuri farkkuihin yhdistettynä ja nuo kietaisumalliset mekot ovat ihanan tyttömäisiä, mutta samalla kuitenkin malliltaan niin klassisia, että toimisivat omaan tyyliini just eikä melkein! 🙂

Jokos olette aleshoppaileet? Löytyikö jotain? Mukavaa illanjatkoa kaikille! 🙂

Lue myös

X