elämä

Alesuosikkejani

3.1.2019 Teksti: Xenia

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14 / 15 / 16 / 17 / 18 / 19 / 20 / 21 / 22 / 23 / 24

sisältää kaupallisia linkkejä

Halusin nyt ihan alkuun kysyä teiltä kiinnostaisiko teitä, että tästä lähtien nostaisin esiin enemmän luonnonmateriaaleja kaikkien vaatteiden osalta jos esimerkiksi vinkkaan aleista? Sain nimittäin todella rakentavaa palautetta siitä, että nostan yleensä esiin paljon keinokuituisia vaatteita, jotka tottakai eivät ole samalla tavoin ekologisia kuin monesti pidempään kestävät luonnonkuidut. Omalla kohdalla osa keinokuiduista on jo ihan laiskuuden syytä. Monet niistä siliävät hyvin nopeasti ja laiskana silittäjänä tyydyn niihin. Toisaalta sit taas villapuseroissa viihdyn paremmin nimenomaan luonnonkuiduissa jotka hengittävät paremmin. Ehken vaan ole niitä nostanut esiin samoissa määrin. Tässä olkoon siis vuoden 2019 lupaus! 🙂

Joka tapauksessa. Päätin, että nostan aleista esiin enenevässä määrin luonnonmateriaalista valmistettuja tuotteita ja yllä ja alla näkyvät omat poimintani! 🙂 Paljon klassikkoja kuten yleensäkin!

vaatteet1
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14 / 15 / 16

Elloksen tuotteista (joita on suurin osa), merkkituotteet mukaan lukien saa vielä lisäalennuksen 20% koodilla 395701 aina 8.1 asti eli säästöä voi tulla vielä roimasti näiden jo valmiiksi alennettujen tuotteiden päälle! Ja lisäksi Bubbleroomilla saatte MWBR koodilla 30%:N extra-alen Chiara Forthin, Bubbleroomin, Make Wayn ja Happy Hollyn aletuotteista! 🙂

Keräilen jonain toisena päivänä myös kodin tuotteiden alesuosikit, olen nyt työstänyt tätä postausta eilisestä asti kun lasten kanssa kotona eikä millään pysty kaikkeen! 😀 Siitä puheen ollen. Seuraavaksi on vuorossa oma inhokkini, eli puhtaiden vaatteiden kaappiin viikkaus. Tuolla olis varmaan kaksi kuutiota puhtaita vaatteita, lakanoita ja pyyhkeitä odottamassa viikkaajaa, jota ei ilmeisesti ilmesty tyhjästä. 😀

Mukavaa torstaita kaikille!<3

 

Xenia

Instagram

  • Can’t wait for summer! It feels like this winter has lasted for two years🤔😁 #readyforsummer

xeniasday

Kommentit (5)

Samaa mieltä. Juhlavaate saa olla keinokuitua, mutta muuten suosin puuvillaa, villaa, pellavaa ja olen myös tykästynyt viskoosiin erityisesti kesävaatteissa. Poikkeus kylläkin, että ulkoiluvaatteissa fleece, microkangas ja vettä pitävät materiaalit hyviä. Kengät ehdottomasti nahkaa ja laukut myös, ellei kangaskassi.

Ehdottomasti mieluiten laadukkaita luonnonkuituisia vaatteita! Polyesteri, akryyli sun muut harvemmin näyttävät kauniilta enää vuosien päästä, joten itse pyrin niitä välttelemään.

Ehdottomasti luonnonkuituisia vaatteita!:) Vielä parempi jos niitä löytää hyvistä aleista:D

Luonnonkuituiset ja laadukkaat vaatteet kiinnostaa 🙂

Aivan ehdottomasti kiinnostaa! Mua on usein harmittanut, kun tykkään sun tyylistä, ja sitten linkin avattuani olen huomannut, että vaate onkin esim polyesteriä. En enää itse osta mitään polyestetistä tai akryylistä valmistettua vaatetta. Kyllästyttää niiden sähköisyys ja pahimmillaan kertakäyttöisyys!

Samaa mieltä. Juhlavaate saa olla keinokuitua, mutta muuten suosin puuvillaa, villaa, pellavaa ja olen myös tykästynyt viskoosiin erityisesti kesävaatteissa. Poikkeus kylläkin, että ulkoiluvaatteissa fleece, microkangas ja vettä pitävät materiaalit hyviä. Kengät ehdottomasti nahkaa ja laukut myös, ellei kangaskassi.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *