Xenia's day

Alet ovat alkaneet!!!

Teksti: Xenia

linkit kaupallisia linkkejä.

Alet tuntuvat nykyisin alkavan yhä vain aikaisemmin, mutta se sopii varmasti aika monelle kun mahdollisuus on etsiä alesta vasta aluillaan olevan kauden vaatteita.

Mulla on yksi pääsääntö aleen ja se on se, että pyrin pysymään tyylilleni uskollisena, enkä osta mitään vain sen vuoksi, että halvalla lähtee. Itseasiassa lasten puolen aleista voisin tehdä ihan oman postauksensa, sillä se on mun kohdalla ehkä se kaikkein kiinnostavin alepuoli lasten kasvaessa hurjaa vauhtia ja vaatteiden käydessä pieneksi ennätysvauhtia. Kiinnostaisiko teitä katsaus tuonnekin puolelle?

Joka tapauksessa. Keräilin teille naisten puolen aleja ja kodin aleja ja suurin osa näistä on vähintään 50%:n alessa, aika huikeeta!

alenaistenvaatteet
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14 / 15

Hyviä alelöytöjä voisi olla esimerkiksi klassinen nahkatakki tai trenssi, farkut, kaunis juhlamekko tai vaikkapa lenkkarit, joita olet himoinnut pidempään. Olen tällä hetkellä todella mieltynyt naisellisen mekon ja nahkatakin yhdistelmään, ja siitä syystä tähän kollaasiin päätyikin moni kaunis, hempeä mekko, joka sopisi täydellisesti tuon numero 5:sen nahkatakin alle. Tähän liittyen on tulossa asukin pian blogiin, oma suosikkini johonkin aikaan!

Ja sit kotipuolen alesuosikkien pariin!!!

 alekoti
1 ruokapöytä / 2 pellavapussilakanat / 3 tapetti / 4 lamppu / 5 pussilakanat / 6 lamppu / 7 pellavaverhot / 8 maljakko / 9 pussilakanat

Nuo pellavalakanat ja verhot meiltä jo löytyykin ja vastavaanlaisia lamppuja ja maljakoita niitäkin. Tuo tapetti osui mun silmääni samantien, todella kaunis ja raikas!

Ah miten ihanaa, että nyt alkaa viikonloppu. Vielä pitäisi saada yläkerta siivottua kunhan poika herää. Alakertaa siivottiin koko aamu, siinä menee nimittäin reippaasti aikaa kun herralle pitää aina keksiä viihdykettä tietyin väliajoin. Ihanaa toisaalta aloittaa viikonloppu puhtaassa kodissa ja niin, että pyykkikori on tyhjänä. Illalla olenkin sit ansainnut lasillisen rose-viiniä ja vähän tummaa suklaata. Ai että!

Ihanaa alkavaa viikonloppua teille kaikille! Toivottavasti siitä tulee mitä parhain! 🙂

ps. Sunglasses shopilla 30%:n ale toisesta parista koodilla 30SAVE!

Lue myös

X