Xenia's day

Alusvaatteiden aatelia

Teksti: Anna.fi
Sain blogin kautta mahdollisuuden käydä tutustumassa Patricia alusvaatemerkkiin ja samalla valita itselleni pari settiä alusvaatteita ja juuri minun mittojeni mukaan valittuna. Patricia on nykyisin uudistanut ilmettään ja entisestä imagosta ollaan pyrkimässä eroon. Nykyisin Patricialta löytyy suurissa määrin kauniita ja nuorekkaita alusvaatteita, vaikka monet ovatkin mieltäneet sen enemmän vanhemman naisen alusvaatemerkiksi.

Juttelin pitkään tämän mielettömän asiantuntijan kanssa ja kyselin hieman suomalaisten naisten tyypillisistä virheistä mitä alusvaatteisiin tulee. 70 % suomalaisista naisista käyttää väärän kokoisia rintaliivejä, yleensä liian suurta ympärysmittaa ja liian pientä kuppikokoa. Sitten saa olla koko ajan nostamassa olkaimia ylös ja vetämässä rinsikoita selästä alas. Kuulostaako tutulta?

Minä olen aina ollut vannoutunut H&M rintsikoiden käyttäjä ja hävettää myöntää, olen aina vain ostanut sitä samaa kokoa edes sovittamatta niitä ja luullut sen olevan oikea. 😀 Luulin jopa, että minun kuuluisi käyttää vielä suurempaa ympärysmittaa, mutta todellisuus olikin aivan toisenlainen. Olen ollut siis suomalaisen naisen perikuva; käyttänyt liian suurta ympärysmittaa ja liian pientä kuppikokoa. 😀 Sain sovitella ammattilaisen valitsemia rintaliivejä ja täytyy sanoa, että en tiedä millä perusteella olen kuvitellut niiden Hennesin rintsikoiden istuvan minun päälleni. Käytin uusia rintaliivejä jo eilen ja en kertaakaan joutunut nostamaan olkaimia tai muutenkaa korjailemaan niiden asentoa. Koin melkoisen herätyksen tämän myötä ja tajusin, etteivät ne entiset ole olleet milläänlailla tukena, mikähän on tietenkin niiden idea.

Tässä kuvaa niistä tuotteista jotka sain kotiinviemiksiksi ja muutama kuva heidän myymälästään..

Kokeiltuani näitä pistin ne vanhat Hennesin rintsikat päälle ja eipä vain enää tuntuneet hyvältä. Tästä lähtien aion sijoittaa etenkin rintaliiveihin, niin erilaiselta tuollaiset oikean kokoiset/malliset tuntuivat päällä. Eikö olekin kauniita? 🙂

Ja muita kuvia..

Minä kävin heidän Unioninkadun myymälässään, mutta Patricia myymälöitä löytyy myös Helsingin Itäkeskuksesta, Espoon isosta omenasta, Jyväskylästä, Tampereelta ja Joensuusta. Jälleenmyyjiä voi halutessaan löytää myös Patrician nettisivuilta sillä nuo edellä mainitsemani ovat vain heidän omia liikkeitään.

Patricia halusi tarjota teille mahdollisuuden asiantuntevaan neuvontaan ja täten joku teistä onnekkaista saakin käydä valitsemassa itselleen ammattilaisen ohjaamana juuri kyseiselle henkilölle sopivan liivisetin eli sekä yläosan että alaosan. Haluan vain kuulla teiltä kokemuksia alusvaatteisiin liittyen: Oletteko kokenut edellä mainittuja tyypillisiä ”oireita” vääränkokoisiin/mallisiin rintsikoihin liittyen ja sen oletteko te käyneet/harkinneet käyvänne ammattilaisen mitattavana? Oletteko te olleet samanlaisia kuin minä, eli ostaneet vain aina sitä samaa kokoa ja luulleet, että se olisi sopiva?

Vastausaikaa on sunnuntai iltaan klo 21.00 asti. Laittakaahan meiliosoitetta mukaan kommenttiin niin saan sitten yhteyden voittajaan. 🙂

Patrician Facebook sivuilla muuten arvotaan myös kuukausittain lahjakortteja eli jos osallistuminen kiinnostaa niin heidän profiiliinsa pääset tästä.

Nyt vain vastailemaan!

Lue myös

X