xenia's day

Annoyed

Teksti: Anna.fi

Morjes täältä Oslosta. Voi hemmetti, että ottaa aivoon. Mä pyrin aina suosimaan suoria lentoja, varsinkin näin lyhyellä matkalla, mutta edullisempien hintojen takia päädyttiin SAS:iin, jonka piti lennättää meidät Helsinkiin Oslon kautta. Vaihtoaikaahan meillä piti olla ruhtinaalliset kaksi ja puoli tuntia, mutta miten kävikään. Ensinnäkin mentiin kerrankin ajoissa kentälle kun meillä on niin pirusti laukkuja. Siellä sitten istuessa tuli ensimmäinen viesti, että lento on siirretty 15.30:stä 16.30:een.

Siinä vaiheessa ajateltiin vain, että mieluummin me täällä Heathrowlla istutaan kun Oslossa joka on pirun kallis paikka. No sitten lento siirtyikin 17.00 ja oltiin vielä ihan ilman ressiä.. No, mentiin koneeseen istumaan ja venattiin toinen tunti. Noustiin taivaalle tasan kymmentä vaille kuusi ja laskettiin, että meillä on kymmenen minuuttia aikaa seuraavalle lennolle. Kysyttiin useammalta lentoemännältä, että mihin portille pitää mennä, odotetaanko meitä jne, ja mitään selvää vastausta ei saatu, paitsi että kyllä teitä odotetaan. No, kaikilla Helsinkiin suuntaavilla oli luonnolllisesti eri portit tiedossa joten arvuuteltiin sitä hetki. Lopulta saatiin tuo portti tietoon, ja juostiin pirun kovaa. Kun päästiin portille, lentokone peruutteli juuri pois. Voi helvetin helvetti.

No, sitten mentiin asiakaspalveluun, joka antoi meille liput seuraavalle vapaalle lennolle joka lähtee kymmeneltä aamulla ja on Suomessa puoli yhden maissa. Loistavaa, meillä kun oli kaksi tärkeää tapaamista juuri yhdeksältä ja kahdeltatoista! Sen jälkeen meitä juoksutettiin ympäri lentokenttää eri paikkoihin kun kukaan ei tiennyt, että mistä ne hemmetin hotellilipukkeet saa. Voi jessus, että olin ylikiehumispisteessä kun päästiin hotellille noin tunti laskeutumisen jälkeen, viiden laukun kanssa.

Mentiin syömään ja ajateltiin, että pakko nauttia lasillinen viiniä tän ressin jälkeen. Otin viinilistan käsiin ja kysyin valuuttakurssia. Huomasin, että lasillinen maksaa 15€ ja luovutin. Tässä tilanteessa on hankala miellyttää, mutta just sanoin S:lle, että jos joku henkilökunnasta olisi osoittanut edes pikkaisen enemmän kiinnostusta, ei tää tilanne haittaisi ollenkaan. Nyt kuitenkin olen niin pettynyt tähän toimintaan, että ensi kerralla ostan ne hemmetin suorat Finnairin lennot!

Sain purkaa ärsytykseni, kohta kotona! Onneksi!!:)

Lue myös

X