Xenia's day

Arjen luksusta – yöpyminen hotellissa

Teksti: Xenia

hotelliyö yhteistyössä Clarion Helsingin kanssa

PB110282PB110270PB110274PB110284PB110285

Vietimme ystävien kanssa pikkujoulut Helsingissä ja sen myötä yövyimme Helsingin jätkäsaareen avatussa Clarion -hotellissa, Deluxe huoneessa. Huone oli upea ja täynnä skandinaavisia klassikoita kalusteiden ja pienesineiden osalta ja mikä parasta, sänkykin oli aivan älyttömän mukava. Aamiainen oli herkullinen, mutta unohdin ottaa kameran ja puhelimen mukaan, enkä niiden herkkujen edessä sitä enää jaksanut lähteä huoneesta hakemaan. 😀 Hotelliaamiainen kelpaisi kyllä mulle vaikka joka viikonloppu, etenkin jos itse ei tarttis alkaa niitä kaikkia juttuja kokkailemaan.

Joka tapauksessa. Oli aivan mahtava pieni reissu ja ajattelin josko veisin miestäni ensi kerralla jonkun merkkipäivän kunniaksi minilomalle Clarioniin. Keskusta on lähellä ja näkymät tuolta kauniit ja tunnelma muutenkin mutkattoman rento. Ehdottomasti suuri peukku tälle paikalle.

Ja koska joulu on lähellä me halusimme jakaa Clarionin kanssa jollekin teistä mahdollisuuden nauttia yöstä Superior-huoneessa valitsemanne henkilön kesken – voittaja saa itse valita, kumpaan Clarion-hotelliin haluaa mennä. Vaihtoehtoina Jätkäsaari, jossa mekin yövyimme lähellä Helsingin keskustan shoppailumahdollisuuksia tai vaihtoehtoisesti Clarion Airport, joka on ihan Vantaan Jumbon ja Outlet-kylän vieressä. Majoittumispäivät 26.12.-30.12.2017 Osallistua voitte kommentoimalla tähän postaukseen kenen kanssa lähtisitte viettämään joulun välipäiviä! 🙂

Osallistumisaikaa on viikko eli 5.12 asti!

Lue myös

X