Xenia's day

Arkeen paluu!

Teksti: Anna.fi

Nyt olisi aika ehkäpä siirtyä takaisin arkeen kun on leijonia jo tarpeeksi juhlittu ja väsykin on sen mukainen.. 😀 Mentiin eilen väkisin änkemään itsemme keskelle sitä hullua väkijoukkoa ja pienimuotoinen paniikkihan siinä pääsi tulemaan. En edes tajunnut ennen eilistä kuinka ahdistavaa on, kun ei pääse pois vaikka haluaisi ja välillä jää puristuksiin jnejne..Kädet kyllä tärisi siinä vaiheessa kun päästiin puolen tunnin taistelun jälkeen takasin senaatintorille ja vasta sitten uskalsin kaivaa kamerankin laukusta..

No loppuhyvin kaikki hyvin ja täytyy sanoa, että en ole koskaan ollut onnellisempi siitä, että sai liikkua vapaasti kun eilen sieltä tungoksesta selviämisen jälkeen.. 🙂 Mentiin sit ton jälkeen vähäks aikaa istuskelee ja sit kävelee kaupunkia ympäriinsä.. 🙂 Kyllä sitä porukka oli melko sekaisin, mutta toivottavasti nyt sentään oltaisiin suuremmilta vahingoilta vältytty..Nyt olen lähdössä lukemaan koululle ja tällainen on päivän (suomen värit huom! ;D) asu..

elikkä tennarit ja vaaleet farkut H&M, paita Zara, laukku Vuitton, kello Guess ja kaulakoru Juicy Couture. Louis Vuittonilta soitettiin aamulla, että äipän laukku on saapunut, ja oli kyllä aika hauska puhelu kun mammalle soitin, että tänään voivat sen multa hakea. Meni jotakuinkin näin;

minä: Arvaa mitä..sun laukku on saapunut sinne!:)
äiti: Jesjesjesjes! 😀

Okei, eli olen siis selvästi perinyt äitiltäni taitoni innostua ja tietenkin sen ihanan kärsimättömyyden.. 😀 Täytyy myöntää, että olen kyllä vähän kade siitä laukusta kerta sellaisen voisin itsekin ottaa, mutta ollaan sovittu, että vaihdellaan aina välillä, eli silloinhan on ikäänkuin suurempi laukkukokoelma kuin mitä oikeasti on.. 😀 Palailen sit kuvien kera, mut nyt lukemaan..Mikäs on teidän päivän plääni?

Lue myös

X