Xenia's day

Armytakki

Teksti: Xenia

Linkit kaupallisia linkkejä.

Nahkatakista armytakkiin. Huomaatteko miten takkihullu mä olen? Itseasiassa mä en todellakaan laskisi itseäni kenkätyypiksi, saatikka laukkutyypiksi, mutta takkeja voisin hankkia vaikka joka värissä. Liekö syynä se, että niille on Suomen keleillä aina tarvetta, mutta joka tapauksessa, I love them.

Toisaalta luin just äsken jonkun otsikon, että helteet olisi saapumassa, eli kohta saadaan varmaankin pakata kaikki pitkät hihat veks ainakin pieneksi hetkeksi. Nautitaan nämä pari päivää siis!

P5230124P5230156P5230209P5230129

takki: Zara (*vastaava)

housut: Bubbleroom (*nämä)

kengät: Converse (*nämä)

laukku: Chanel (*vastaava)

toppi: Lindex (*tämä)

Huomenna onkin helatorstai ja minä olen lasten kanssa kotona miehen lähtiessä töihin. Tai no, kotona me ei kyllä pysytellä kun tarkoituksena oli lähteä kesälomaporukan kanssa hieman metsäretkelle kokeilemaan tuota meidän kantorinkkaa. Siinä tuleekin treeniä oikein yllin kyllin kun kantelee lapsukaisia selässä. Onneksi rinkkaan saa myös eväät, joten ei tartte ihan aamupalan voimin kanniskella. Todennäköisestihän se kuitenkin tulee menemään niin, että poika ei suostu rinkkaan ja kävelee jokaikistä pientä asiaa katsellen. On nimittäin hyvin tuoreessa muistissa se metsäretki kun käännettiin tytön kanssa lähes jokaikinen kivi vain sen vuoksi, että katsottiin mitä siellä alla oli. Jokaisella kiven alta löytyvällä ötökällä pitää luonnollisesti olla myös oma nimi, joten jos ei muuta, niin vähintään mielikuvitus pääsee valloilleen.

Toinen juttu, muuten mistä on pakko vinkata on nämä housut, mitä tässäkin asussa näkyy. Tai no farkuthan ne, mutta ehkä mukavimmat sellaiset ikinä. Vyötärö on korkea, malli kapea, muttei kuitenkaan liian tiukka. Kertakaikkiaan perfect! Kokeilin tuossa yksi päivä taas pillifarkkuja ja jotenkin ne ei vaan tunnu yhtään hyvältä. Vaikka ne olisivatkin ihan oikeaa kokoa ovat ne huomattavasti tällaisia farkkuja ahdistavammat. Katsotaan kauan tämä trendi pysyy valloillaan vai ollaanko sitä taas myötäilevissä housuissa tuota pikaa.

Oletteko te muuten jo löytäneet rennommat farkut vai luotatteko edelleen pilleihin?

 

Lue myös

X