xenia's day

Ärsyttääkö sua?

Teksti: Anna.fi
Heipähei! Monet on välillä kyselleet multa, että olenko mä aina iloinen ja positiivinen? Vastaus on luonnollisestikin ei. Tää päivä on loistava esimerkki siitä, luulenpa, että nousin tänään sängystä väärällä jalalla.

Kaikki kiukuttaa! Kun S ajoi pieneen kuoppaan, loin murhaavia katseita sinne päin. Kun S söi jälkiruokaa tarjoamatta mulle enemmän kuin kaksi haukkua, olin kiukkuinen. Kun mentiin uimaan ja siellä oli paljon huutavia lapsia, olin aivan raivona. Kun jouduttiin jonottamaan kaatopaikalle, olin ihan hermona. Tätä listaa voisi jatkua loputtomiin.

thefunnyway.com

Jossain vaiheessa varoitin jo S:ää, että oon aika kiukkuisella tuulella tänään. S vastasi diplomaattisesti, että joo, oon huomannut. 😀 Lopulta mun oli pakko listata kaikki tän päivän aikana ärsyttäneet asiat. S nauroi kippurassa kun kerroin miten olin melkein kiehua raivosta kun hän ajoi autoa. Lopulta muakin alkoi naurattaa, käyttäydyinhän melkein kuin pieni kiukkuinen lapsi.

coffeeinated.com

Liekö sitten naisen hormonitoiminta vai mikä, mutta välillä on tällaisia päiviä. Iloisinkaan ihminen ei voi aina olla iloinen, mutta parempi suhtautua tähän huumorilla mun mielestäni. 😀 Päivä se on huomennakin ja varmasti mun osaltani huomattavasti vähemmän känkkäränkkä. Halusinpa tarjota teille tällaisia fiiliksiä tähän hetkeen. Oon samaan aikaan todella positiivinen, mutta niin kiukkuinen kuin ampiainen. Onko se edes mahdollista? 😀

Lue myös

X