Xenia's day

Asu

Teksti: Anna.fi
Ollaan pikkuhiljaa lähdössä kohti rautatieasemaa, josta otetaan ysin juna Tampereelle. Jippii, ihan mahtava nähdä ystäviä pitkästä aikaa, huippupäivä ja ilta siis tiedossa. Sori, en ole ehtinyt ollenkaan vastailla kommentteihin, tuo äkkilähtö kun tarkoittaa sitä, että kaikki pitää blogingin osalta pistää nopeasti valmiiksi. Mutta, blogi ei jää lomalle. Olen ajoittanut aika paljonkin juttuja loman ajaksi ja sen lisäksi tulen aina välillä pistämään kuulumisia ihan paikan päältäkin. 🙂 hih, alkaa jo vähän jännittämään!! 🙂

Hyi, kuinka kylmä siellä onkaan. Tänään on pakko taipua ja pukeutua sään mukaan (eikä vuodenajan, kuten yleensä teen:D) ja vetäistä takki päälle, tylsää!!

paita ja housut: Zara
kengät: Tory Burch
laukku: Mulberry
kaulakoru: H&M
kello: Michael Kors
vyö: H&M

Tää asu toimi mun silmään aika hyvin, jotenkin tuo vaaleansininen on todella raikas väri! :)Pahoittelut muuten pimeistä kuvista, tuli kauhea kiire, kun piti vielä vääntää aamupalaakin tähän postauksen teon ajalle. 😀 Vitsit, tuo kynsilakka on ihan mahtavan väristä, piristää ihan mielettömän paljon!

Nyt pitää alkaa tuhoamaan tuota aamiaista ja hoputtamaan J:tä, joka ottaa tamperelaiseen tapaansa kaiken ihan rauhassa (lue hitaasti!:D).

Mahtavaa lauantaita ja ONNEA KAIKILLE VALMISTUNEILLE JA YLIOPPILAILLE!!<3 Nauttikaa juhlista!! 🙂

Lue myös

X