Xenia's day

Asu

Teksti: Anna.fi
Olen lähdössä ajelemaan Porvooseen päin, jotta saan auton veljeni huostaan. Tulen tosin takaisin samantien, joko kyydillä, tai bussilla, eli kovinkaan pitkästä visiitistä ei ole kyse. Tänään olen tehnyt kaikkea pää kolmantena jalkana. Paketoinnut paketteja, vienyt niitä postiin, jumppaillut, syönyt, pessyt pyykkiä ja siivonnut. Nyt mulla on kauhea jälkihiki päällä. Tuntuu että hiki valuu vaikka istunkin tässä ihan rauhassa. 😀

Tällainen on päivän asu..

Sain eilen tilaamani Nelly paketin ja tässä asussa on pari juttua siitä. Kaikki muut oli ihan loistavia, paitsi neule, joka kutitti tällaista villaherkkää ihoa aivan hirveästi. Tämän uutukaisen vaaleanpunaisen teepparin materiaali on jotain uskomatonta, tuntuu ihanalta ihoa vasten. Pakko hommata tämä vielä toisessakin värissä. Paitaa löytyy vielä täältä. Toinen uusi juttu on tilauksessa mukana tulleet kynsilakat, joista tällä kertaa kynsilleni pääsi tuollainen suloinen vaaleanpunainen, jonka löydät täältä.

paita: Estradeaur
shortsit: Vero Moda
kengät: Miu Miu
laukku: Prada
kello: MK
kaulakoru: H&M

Mä muuten ihastuin ihan täysin tuohon vaaleanpunaisen ja burgundyn yhdistelmään. Tähän asuun kun lisäisi vielä jotain khakinvihreää niin toimisi aivan varmasti!

Miettikää esim tällaista asua..

Ja syksyllä puolestaan esim tällainen yhdistelmä..

oi, tähän viimeiseen tykästyin erityisen paljon! 🙂

Nyt on pakko mennä, J lupasi ajaa mut pois sisäpihasta etten osu mihinkään. :DD

Kivaa iltaa!! 🙂

Lue myös

X