xenia's day

Asu äitiysvaatteista

Teksti: Xenia

P4200231P4200238P4200254P4200245P4200242

housut: H&M Mama

paita: H&M Mama

toppi: Cubus

kengät: Converse

lippis: Other Stories

trenssi: Burberry

Mulla on äitiysvaatteista vähän kaksijakoiset fiilikset. Toisaalta en halua käyttää kauheasti rahaa niihin kun käyttöikää on sen verran vähän, mutta toisaalta olen sitä mieltä, että muutama vaatekappale äitiysvaatemallistoista ovat ihan ehdottomia. Ensinnäkin ne iänikuiset leggingsit ja paksummat treggingsit, jotka ovat sekä mukavat päällä, mutta menevät myös siistimpien asujen parina.

Viimeksi raskaanaollessani hankin Hennesiltä äitiysfarkut, mutta tällä kertaa yksikään malli ei tunnu olevan mulle sopiva. Jotenkin ne tuntuu kovilta ja muuten sopivassa koossa resori puristaa ikävästi ja jää keskelle vatsaa. Mä olen vähän sitä mieltä, että äitiysfarkut jos mitkä saisi olla oikein superjoustavia, mutta suurin osa ei tätä ole ja jos on, ei niitä pääse koskaan sovittamaan kun suuri osa koista tuntuu olevan koko ajan loppu paikan päällä.

Olin viimeksi Helsingin Hennesillä ja päätin kurkistaa siinä samalla myös äitiyspuolen. Bongasin nämä housut, jotka menisivät suurinpiirtein treenihousuista joustavuutensa vuoksi ja ajattelin kokeilla siinä samalla myös äitiyspaitaa klassisessa raitakuosissa. Ja voi vitsit, nehän oli kumpikin aivan täydellisiä ja lähtivät mukaan siltä seisomalta. Paidassa on tosiaan sellainen leikkaus että maha mahtuu, jolloin ei tarvitse ottaa isompaa kokoa joka sit kostautuu muuten vaan huonompana istuvuutena. Toki niitä  vanhoja paitojaan voi pitää aukinaisena päällä, mutta kyllä mä kaipaan välillä sitäkin, että voin laittaa napit kiinni ja että pituutta vaatteessa riittää. Alle vaan pitkä toppi, joita ilman en voisi elää ja asu on mun mielestä todella kiva ja jotenkin tuo pystyraita piilottaa mahaa ihan hämmentävän paljon kun sitä kuitenkin on jo aika paljonkin!

Tuosta äitiyspuolesta vielä sen verran, että niissä myymälöissä missä mä olen vieraillut on lähes poikkeuksetta ollut paljon huonompi valikoima kuin Hennesin netissä. Mutta sit esim nämä kaksi löytämääni vaatekappaletta eivät näkyneet netissä lainkaan? Jos jotakuta kiinnostaa niin suunnatkaa siis Aleksanterinkadun liikkeeseen!

Täällä herättiin tyypillisesti seitsemältä kun kerrankin saisi nukkua. Minkäs teet sisäiselle kellolle, milloinkohan olisin viimeksi nukkunut pidempään? Tänään on luvassa ihana ystäväni näkemistä brunssin/lounaan merkeissä. Sitä ennen käyn kuitenkin haukkaamassa happea Maxin kanssa kun jää tytön kanssa leikkimään. Mitä parasta lauantaita teille kaikille!

Kurkatkaapa Booztin mid season sale joka on loppumassa huomenna. Tsekatkaa myös mid season salen designer-puoli, jossa vaikka mitä hyvin aleprosentein! 🙂

Toinen huomionarvoinen alekoodi viikonloppuun on Elloksen 25%:n aleen oikeuttava koodi 355732, joka toimii kaikissa mekoissa, myös merkeissä (paitsi Odd molly ja Spanx). Voimassa 8.5 asti. Jos on esimerkiksi valmistujaisia tai muita loppukevään/alkukesän juhlia tiedossa, nyt kannattaa vilkaista! Alla omat suosikkini, täältä löydätte koko valikoiman!

mekot
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12

Kauniita ja kesäisiä värejä ja todella kivoja leikkauksia. Tykkään todella paljon off-the-shoulder-mallista, mutten ole varma toimiiko se enää jos vatsa on ihan valtava. Mitä mieltä te olette? Toi 7 lähtisi nimittäin tilaukseen, se on upea! <3

linkit kaupallisia linkkejä.

X