vaatetus

Asu hääjuhlista ja innostavia uutisia

13.2.2017 Teksti: Xenia

P2030017
P2030003P2030006
P2030011
P2030014

mekko: H&M (tämä)

laukku: Chanel

kengät: Versace Jeans

Meillä oli ystäväni häät reilu viikko sitten ja pukeutuminen tosiaan aiheutti päänvaivaa. Häihin haluaa kuitenkin valita jotain juhlavaa ja siistiä, mutta omalla kohdalla myös sellaista, joka ei purista ja kiristä inhottavasti. Yllättäen kyllä, tähän mekkoon törmäsin Hennesin netissä ja tilasin sen tässä kauniissa, punaisessa sävyssä kokeiluun. Sehän oli aivan täydellinen ja tuo hohtava materiaali teki siitä mielestäni myös sopivan juhlavan. Yhdistin mekkoon mustat, ohuet sukkahousut ja nilkkurit sillä ne olivat kaikkein mukavimmat korot mitä multa löytyy.

Varsinaista kasvuvaraa tässä mekossa ei ole, mutta olen aika varma, että tämä menee aikalailla ihan loppuun asti päälle. Tässä on nimittäin parit muutkin juhlat nyt kevään aikana, joten luulen pääseväni tämän ja parin muun trikoisen mekon kanssa aika pitkälle. Kesällä toivottavasti ei enää hihoja tarvita, mutta venytellään sit niitä maximekkoja siinä vaiheessa..

Täällä viikonloppu meni sikäli erikoisissa merkeissä, että mies teki töitä aamusta iltaan ja viettää sen sijaan vapaapäivää nyt. Ovat olleet tekemässä Helsingissä baarin/klubin remppaa ja sillä oli kiire, että paikka saadaan mahdollisimman nopeasti taas auki. Mieheni on siis heräillyt 7 päivää putkeen puoli kolmelta ja tullut kotiin vasta alkuillasta. Eilen pysyi hereillä tuskin kahdeksaan asti ja tuolla hän edelleen nukkuu.

Minä puolestani heräsin ihan virkeänä jo kuudelta ja söin rauhassa aamupalaa ja kävin viikon aikataulua läpi ennen kuin herättelin hyvin vastahakoista tytärtäni. Ilmeisesti maanantai-aamut eivät ole hänen lempikauraansa kun sai kyllä keskustella tovin jos toisenkin, että sai lapsen ensin sängystä pois ja sen jälkeen vaatteet päälle ja autoon.

Ainiin, pakko kertoa tällä puolella vaikka periaatteessa kuuluisi tuonne Baby Beariin. Eilen tyttö nimittäin kysyi että milloin vauva tulee mahasta pois ja vastasin sit, että ensin on hänen synttärit ja sit vielä daddyn synttärit ja kesääkin vähän aikaa. Siihen hän sit teki jatkokysymyksen, että mistä vauva tulee pois. Mä jo mietin siinä, että miten tässä nyt vajaa 3-vuotiaalle selittäisi asiaa, kun hän itselleen vastasi tuhahtaen, ikään kuin itsestäänselvyytenä, että ovesta tietysti ja osoitti omaa napaansa. Onhan se toisaalta ihan loogista, mutta oli siinä kyllä hymy ja ehkä vähän kyynelkin herkässä, kun kuuntelee näitä lasten viattomia juttuja!<3

Tänään on vuorossa hauskoja juttuja: aamupäivästä perustöitä kotona, alkuiltapäivästä käydään ensin rakenneultrassa (jännää!!!) ja sit meillä on vielä tapaaminen toiseen hauskaan asiaan liittyen. Näyttää nimittäin vahvasti siltä, että meistä on tällä viikolla tulossa asuntosijoittajia. Tähän liittyen tulen varmasti täällä jauhamaan paljon ja vähän päälle, kyseessä kun on kohde, joka puretaan ja rakennetaan uudestaan. Arkkitehti tekee toki suuren osan ratkaisuista, mutta minä olen vastuussa niistä sisätilojen ratkaisuista eli keittiökalusteista, pinnoista yms. Tämä on meidän haave ollut aina ja nyt se on askeleen lähempänä, mahtava juttu.

Energistä alkavaa viikkoa teille kaikille!

Kommentit (10)

Kiitos! 🙂

Oi, ei kukaan voi näyttää noin hyvältä raskaana! :O <3

Höps sentään! Kiitos Iina<3

Oi, teillä on jännät paikat sitten tänään! Rakenneultra on ollut itselle aina jännittävä hetki. Meillä on kolme tyttöä..5v., 2v. Ja 5 vkoa 🙂 Onnea vielä, kumpi sieltä sitten aikanaan putkahtaakaan!

Eiiiikä, mun koko loppunu! Tä olis ollut loistava, täällä meinaan maha kasvaa myös kovaa vauhtia näin kakkoskierroksella. Laskettuaika vasta heinäkuun lopussa, joten luulen, että on PAKKO ostaa jonkin verran vaatteita. Ekassa raskaudessa pärjäsin tosi vähin ostoksin, mutta nyt tämä raskaus on niin monen vuodenajan yli (talvi, kevät ja kesä).

Mulla on muuten blogissa tosi kiva Ystäväkirja-haaste, olisi ihana lukea sun pohdintoja niihin kysymyksiin!

Ja onnea unelman etenemisestä! ?

Aiotteko muuten paljastaa täällä beibin sukupuolen? ?

Petra
http://www.arkeenkatkettyaarre.blogspot.fi

Ehdottomasti haluan kuulla asuntosijoituksesta ajatuksiasi!! Se on ollut meillä haaveena pitkään, mutta en tiedä mikä siinä niin pelottaa kun ei uskalla tehdä ratkaisuja suuntaan tai toiseen…

Minäpä kirjoittelen enemmänkin! 🙂 Rohkeasti vain kohti omia unelmia!<3

Aivan täydellinen mekko!

Kiitos! <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *