xenia's day

Asua ja hiusvideota

Teksti: Anna.fi
Kuvailinpa nyt sitten teidän huviksenne hieman hiustenlaittoa ja tuota eilistä (ja tämänpäiväistä) hiussöherrystäni. Tässä olkaat hyvät!

Nyt olen lähdössä semmaan ja tänään on mun vuoro alustaa oma seminaarityöni. 🙂 Tässä asussa lährenpi kohti koulua..

Paita: Asos
housut: H&M
kengät: Zara
laukku: Mulberry
kello: Michael Kors

Tein aamulla älyttömän hyvää aamiaista. Mustikat oli niin jäässä, etten saanut niitä siitä rasiasta irti, joten päädyin tekemään omena-, persikka-, kermarahka-, maitorahkasekoitusta ja tuon voimalla jaksoin helposti lähteä treenaamaankin heti aamusta.

Tänään olin jo kymmeneen mennessä käynyt salilla, pessyt hiukset ja kyllä täytyy sanoa, että pitäisi ottaa useamminkin tavaksi. Vapaa-aikaa tuntuu olevan paljon enemmän kun käyttää ne aamunkin tunnit hyväkseen eikä vain laiskottele puoleen päivää asti (Kröhöm, tätähän minä en koskaan tee!! ;D). Huomenna aamulla on hampuleidenvalkaisu, mua jännittää sekin jo nyt. Ja kaikkein parasta on, että on kärjisteltävä enää kolme ja puoli päivää ennenkuin lähdetään kohti lentokenttää, jippijaijee. Vitsi siitä tulee mahtavaa, sekin jännittää jo! 😀

Milloinkohan mä opin ottamaan vähän rauhallisemmin? ;D Mä odotan aina asioita kuin kuuta nousevaa ja täpinöin niistä aivan liian hyvissä ajoin, aivan niinkuin lapsenakin. J sanoo, että se on hyvä piirre kun osaa innostua, mutta on se rasittavaakin kun tunnetustihan odottavan aika on pitkä. Kaipa tässä oppii pikkuhiljaa pistämään jäitä hattuun. 😀 Mä suunnittelen jo täyttähäkää muitakin reissuja, vaikka ei ole tuonne vielä edes päästy. Saa nähdä mistä kaikista paikoista sitä löytää itsensä seuraavan vuoden aikana.

No, mutta nyt pitää lähteä tulostelemaan papereita, adios ja kivaa päivänjatkoa! 🙂

Lue myös

X