Xenia's day

Asua ja meikkiä

Teksti: Anna.fi
Nyt on ystävät matkalla kotiaan kohti ja me täällä rättiväsyneitä aletaan kohta katsomaan sitä leffaa mikä eilen vuokrattiin kun kumma kyllä ei jaksettu sitä illan tohinoissa katsoa. 🙂 Käytiin kaupungilla ja vetäistiin taas ystäväni kanssa sushit tällä kertaa sushibar + winessa ja sen jälkeen haettiin vielä pikkueväitä illaksi..

Tässä tätä kaupungilla liikkumisasua.Ei vaan ole enää paita samannäköinen kun onnistuin heittämään soijaa sen päälle.. 😀

Hame, paita ja kengät on Zarasta ja laukku on Maria Pinon. 🙂 Ostin muuten eilen uuden arkihuulipunan nimittäin Make Up Storen huulipunan sävyä Blump. Käytin eilen ja tänään näitä tuotteita yhdessä ja tykkäsin kovasti lopputuloksesta.

Nyt alan katsomaan J:n kanssa leffaa ja sit pitäisikin alkaa valmistautua henkisesti siihen tosiseikkaan että huomenna on töitä. Onhan se kivaa taas kun on viimeisen kuukauden vain laiskotellut ja muutenkin pääsee vähän arkeen kiinni.

Onko täällä ketään jotka haluaa aloittaa mun kanssa uuden terveellisemmän elämän? Nyt on pakko ryhdistäytyä tän herkuttelun kanssa ja aloittaa hyvällä rytmillä salillakäynti ja lenkkeily. Onko ketään joka olisi mukana tässä? Eli kesäherkuttelut stop ja terveellinen elämä tänne kiitos!? 😀

Lue myös

X