Xenia's day

Asua ja pientä ostosta!

Teksti: Anna.fi
Käväistiin J:n kanssa kaupungilla ja löysinkin syksyä varten nätin neuleen Zarasta. Käytiin myös hakemassa ”vähän” evästä kun kaverit tulee nyt illalla meille viikonlopuksi ja ruokakassiin päätyi muun muassa prinssinakkeja, juustoja, suolakeksejä ja karkkia (tosin avasin jo karkit ja mun piti ottaa vain pari, mutta taisin syödä puoli pussia:D). Tällaisella asulla liikuskelin tänään..
Vaatteet Zarasta.

Sovittelin muuten tänään paria aivan upeeta villakangastakkia ja tsenssiä stockalla, eli saa nähdä, josko joku niistä olisi mun tän syksyn isompi ostokseni. 🙂 Tässä vielä kuvaa siitä hankkimastani neuleesta. Tykkään kovasti tuosta lämpimästä beigestä..

Nyt kysymystä teille, jotka olette käyttänyt vaatevärejä (eli joilla värjätään vaatteita pesukoneessa). Mähän siis pilasin kaksi vaaleanpunaista trikoopaitaani pyykissä ja nyt ne on vaalean sinisiä ainakin osittain. Mietin, ettö voisinko värjätä niitä jollain kun en haluaisi heittää niitä roskiin kun sen verta arvokkaita olivat. Onko kellään kokemusta tai tietoa tällaisten värien toimivuudesta? 🙂

Mitäs te meinasitte tänään tehdä? Onko kivoja suunnitelmia viikonlopulle?

Lue myös

X