Xenia's day

Asua, ulkovaatteita ja uutta mekkoa

Teksti: Anna.fi
Heipsan! Palasin juuri lounaalta tuon tuulen ja tuiskeen läpi. Kävelin varmaan 10-15 minuuttia ulkona ja siinä ajassa ehti tulla korvat kipeäksi tuulesta. No, oli silti sen arvoista, sillä lounas oli onnistunut ja saapi nähdä mitä hauskoja juttuja tulee lisää eteen tulevaisuudessa. 🙂 Aamulla vedin puolen tunnin hikijumpan ennen aamiaista ja oli kyllä rankkaa, mutta palkitsevaa!! Iltapäivällä vielä lihaskuntoa ja sitten onkin päivän liikunnat purkissa. Nyt kumminkin tätä päivän asua..

Pistin taas sitä sävyttävää hoitoainetta hiuksiin ja heti on aivan erilailla syvyyttä värissä, hyvä tuote kerta kaikkiaan!

Paita: Zara
Housut ja vyö: H&M
kengät: Bianco
laukku: LV

Eräs lukija kyseli multa eilen kuvaa mun ulkotakistani. Tällä hetkellä käytössä on tämä Stockan hulluilta päiviltä tehty löytö..

Löysin tämän sattumalta mallikappaleista ja voi että kuinka se istuukaan! Talvemmalla tosin täytyy kyllä turvautua kunnon toppatakkiin, mutta vielä nyt pärjään loistavasti tällä. 🙂

Sain tänään postin mukana viime viikonloppuna tilaamani Nellyn (tai oikeastaan Vilan) mekon. Oli sen verran avonainen, että pakko laittaa palautukseen, mutta väri oli mitä mahtavin..

Laitoin tuota lähikuvaa, sillä siitä saa parhaiten selvilleni hiusten värin, täytyy sanoa, että olen kuin kotonani tässä tummemmassa värissä.. 🙂 Kengät on kanssa Nellyltä ja malliltaan Hilda. Nyt pohdin, valitsisinko tämän edellisen mekon tilalle synttärimekokseni jommankumman näistä..

vai etsinkö jostain muualta..Jotenkin mulla on sellainen olo, että haluaisin jonkun räväkän paljettimekon, joita ei ole ainakaan Nellyllä, mutta sitten pelottaa tilailla mekkoja muualta kun en tiedä palautusmetodeista mitään. Onko teillä aavistusta paikasta, jossa voisi olla paljettimekkoja??

Jos Nelly kiinnostaa niin sinne pääsette tästä:

Nyt odottelen UPS:n lähettiä saapuvaksi.. 😉 Katsotaan mitä sieltä saapukaan.. Sen jälkeen meinasin lähteä jouluostoksille ja ostamaan paketti- sekä korttitarvikkeita. Mulla on älyttömästi energiaa.. 😀 Okei, mutta kivaa keskiviikon jatkoa! 🙂

Postaus sisältää mainoslinkin.

Lue myös

X