Se on jännä miten sisustukseen kaipaa raikkaita ja hempeitä sävyjä heti kevätauringon kurkistaessa ikkunasta. Kaikki joulunpunaiset joutaa meillä saman tien kaappiin odottamaan ensi talvea ja esiin kaivetaan vaaleanpunaiset, vihreät ja muuten vain raikkaat tekstiilit. Sisustustyynyt on mun mielestä muuten todella helppo tapa vaihtaa kautta ilman sen älyttömämpää panostusta, etenkin jos verhot ja matot ovat melko neutraaleja.

Yläkerran oleskelutila on jo valmiina kevääseen ja seuraavana vuorossa onkin meidän makkari, johon on tulossa aivan ihania sävyjä! Siitä lisää siis kunhan saan kaiken paikoilleen.

P2140044 P2140049 P2140041

Tykkään tästä tilasta ihan valtavasti nyt. Hyllykkö ja tummempi seinä tuo sitä jotain ja on mun mielestä hauskaa vastapainoa pehmeille ja vaaleille sävyille. Maljakosta löytyy tuoreita kukkia aina ja kuten aikaisemmin mainitsinkin, vaaleanpunainen on mun ultimatesuosikkini valkoisten ohella.

Mulla on muuten nyt hirveä himo lähteä tyhjentämään tuota yläkerran vierashuonetta, josta tulee vauvanhuone. Olenkin tekemässä tänään postausta Baby Bearin puolelle nimenomaan tuohon sisustuspuoleen liittyen, mutta haluan huoneen ensin tyhjäksi niin voi miettiä mikä mihinkin sopii. Toisin sanoen pitää myydä jonkun verran huonekaluja vauvan tavaroiden tieltä. Ei kyllä harmita yhtään koska se oli hartaana toiveena jo silloin kun tätä huonetta on sisustettu!<3

Vaihtuuko teillä sisustuksessa värit näin auringonvalon lisääntyessä vai odotteletteko vielä varsinaiseen kevääseen?

X