P9250130 P9250128 P9250139

Viime viikonloppuna otettiin pieni spurtti tällaisten väliin jääneiden kotijuttujen kanssa ja saatiin taas lisää verhoja kotiin. Sen lisäksi seinälle päätyi muutama taideteos ja kyllä se koti alkaa pikkuhiljaa muotoutumaan juuri sellaiseksi kuin toivoimmekin.

Jälleen kerran on sanottava, että verhot tekee niin paljon. Huoneen ilme on paljon pehmeämpi ja kotoisampi, lyhyesti ja ytimekkäästi sanottuna cosy. Nyt on enää yksi olohuoneen ikkuna verhotta, lähinnä sen vuoksi, että unohdin viimeksi Ikeassa käydessä ostaa verhotangon. Mutta sen lisäksi kaikki muut huoneet on ready paitsi työhuone ja jotain mä haluisin ehkä myös kodinhoitohuoneeseen, esim laskosverhot tai vastaavat. Onneksi aikaa on ja on kiva keskittyä yhteen asiaan kerrallaan ja laittaa kotia pikkuhiljaa. Laitettavaa nimittäin on, vaikka ollaan asuttu tässä yli puoli vuotta, mihin aika onkaan mennyt!!

Verhoissa päädyttiin samaan kuin muuallakin eli valkoiseen pellavaan (nämä). Mä tykkään pellavan rennosta ulkonäöstä ja siitä miten valo kuitenkin heijastuu kauniisti niistä läpi.

Mukavaa sunnuntain jatkoa teille kaikille! Alla vielä muutama uusi alekoodi! 🙂

  • 345724 – 20 euroa alennusta kun tilaat vähintään 90 eurolla! Koskee myös merkkituotteita! 20 euron alennus koskee uutta, vähintään 90 euron tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus on voimassa 9.10.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin, tilaajaetuihin, ale- ja kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä Ellos Matkojen tuotteisiin
  • 340502 – 40% alennusta kalleimmasta tuotteesta! Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Alennus on voimassa 20.10.2016 asti ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin ja tilaajaetuihin, ale- ja kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin.
  • 345403 – 30% alennusta kalleimmasta tuotteesta + SÄÄSTÄT TOIMITUSKULUT Edut koskevat uutta tilausta Elloksen valikoimasta. 30%:n alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Etuja ei voi yhdistää muihin alennuksiin ja tilaajaetuihin, ale- ja kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Guest Designer -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin.

sisältää kaupallisia linkkejä.

X