Xenia's day

Aurinkoinen aamu

Teksti: Anna.fi

Voi että mä olen pirteä. Eilisillan saunan jälkeen kömmin sänkyyn lukemaan ja simahdin kymmeneltä. Heräsin vasta yhdeksän pintaan eli tulipa nyt pitkästä aikaa nukuttua kunnon yöunet. Aamu lähti käyntiin smoothiella ja kahvilla. Smoothieen tuli maitorahkaa, vadelmia, purkki ananasta ja mustikkakeittoa, nam!

Iltapalani puolestaan näytti tältä.. Eikö ole muuten kaunis muki?!

Napsinpa teille pari kuvaa lapsuudenkodistanikin..

Äiti tykkää kivistä, en tiedä miksi! 😀

Toinen asia, minkä voisin viedä mukanani Helsinkiin..

Mulle noi uunihanskat ja pannulaput kiitos! 😀 Mun lahjominen ei loppunut eilen siihen yhteen hajuveteen. Nimittäin, äiti oli ostanut lentokoneesta jonkun hajuveden, mutta oli saanut väärän. Tytärhän on loistava tällaisessa tilanteessa, ettei sentään hajuvesi menisi hukkaan. Tämä siis lähtee myös mukaani..

On muuten ihana kesätuoksu. Yleensä en tykkää kauhean ”makeista”, mutta tämä on kuitenkin myös raikas, joten oikein ihana! Nyt olen lähdössä kirppiskierrokselle kun mulla on auto käytössä. Sit iskälle ja illalla kaveri tulee ihanan pikkukoiransa kanssa tänne! 🙂 Tällainen on päivän asu.

Eli paita ja jakku Zara, housut ja kengät H&M, laukku Vuitton ja koru, sekä kello Guess. Ja kasvokuvaa (sori innostuin uudesta kamerasta:D)

Jeps! Mutta, nyt pidätte mulle peukut pystyssä, että löytäisin jotain kivoja juttuja kirppikseltä. Mua harmittaa kun Helsingissä ei oikein tule samalla tavalla käytyä kirppiksillä, vaikka onhan siellä niitä vaikka kuinka. Silloin kun asuin vielä Porvoossa, niin käytiin aina äiskän kanssa tekemässä vaikka mitä ihania löytöjä! 🙂 Mitäs teillä on suunnitelmissa? Onko auringonottokausi avattu? 😀

Lue myös

X