Xenia's day

Aurinkoinen meikki talven keskellä

Teksti: Xenia

Kaupallinen yhteistyö: House of Organic

Mulle iskee aina jossain vaiheessa talvea se, että koen itseni jotenkin väsyneen näköiseksi ja hirmuisen kalpeaksi. Voi kylläkin hyvin olla, että tuo väsymys liittyy jo raskauteenkin, mutta olen löytänyt muutaman tavan, jolla huijata itseäni hieman päivettyneemmäksi ja tuoda siis samalla aavistus väriä kasvoille.

_DSC3017
_DSC2966

Ensinnäkin Zuii Organic Flora asteittain ruskettava kasvovoide, joka on huikea. Ensinnäkin sen levittyvyys on uskomattoman hyvä, sen tuoksu raikas ja lopputulos on todella luonnollinen ja pehmeä. Mä en ole koskaan ollut mikään kova itseruskettavan käyttäjä ja tällaiset keveät versiot ovat mulle just sopivia. Iso peukku tälle!<3

Itseruskettavat eivät kuitenkaan ole ainoa tapa saada tervettä hehkua kasvoille, vaan siinä toimii myös dr Hauschan sävyttä värineste. Tätä voi sekoittaa kasvovoiteen joukkoon jos haluaa vain aavistuksen jotain kasvoille. Lisäksi sitä voi sekoittaa meikkivoiteeseen tai cc-voiteeseen, kuten minä tässä kuvassa. Sävyä on siis universaali ja sopii kaikille – värin voimakkuutta voi vaihdella vain sekoitussuhdetta vaihtelemalla. Huikea tuote, joka lähtee meikäläiselle mukaan ensi viikolla kun pakkaamme kimpsut ja kampsut kohti Abu Dhabin aurinkoa!

Madaran City CC:tä olen hehkuttanut täällä monesti ennenkin ja tämä tulee jatkumaan varmaankin aina. Luonnollinen, mutta sopivan peittävä lopputulos ja hoitava sekä kosteuttava koostumus on se, mitä ihoni kaipaa. Lisäheleyttä saa lisäämällä pienen tilkan dr hauschkan sävyttävää värinestettä tai laittamalla sitä esimerkiksi kosteusvoiteen joukossa City CC:n alle. Madaran City CC sisältää aurinkosuojan spf15, jonka lisäksi se suojaa ilmansaasteilta. Aurinkosuoja on tätä nykyä mulle entistäkin tärkeämpi ja mielestäni on aina suuri plussa, jos meikkipohja sen sisältää jo valmiiksi. Mä käytän tästä sävyä medium beige, mutta tästä löytyy myös light -sävy

_DSC2921_DSC3022

Mä pidän suuresti voidemaisista highlighter-tuotteista, eikä tämä Bybin Beauty Babe Balm Bronze korostuvoide ole poikkeus. Sitä lisään poskipäille, nenänvarteen ja amorinkaaren päälle tuomaan aavistuksen lisähehkua kasvoille. Heleys on mulle muutenkin meikissä aina kaiken a ja o, etenkin nyt kun ikää on tullut lisää. Jotenkin minun mielestäni heleä meikki nuorentaa siinä missä kovin puuteroitu lopputulos vanhentaa – ainakin minua.

Korostustuotteen lisäksi sudin kasvoille aurinkopuuteria useammassakin sävyssä. Olen pitänyt suuresti Lily Lolon aurinkopuuterista, jonka vaaleampaa sävyä (Miami Beach) lisään kevyesti koko kasvoille ja tummempaa sävyä (Honolulu) käytän varjostuksena poskipäiden alla ja kasvojen sivuilla.

Olen jo pitkään halunnut kokeilla Avrilin ripsiväriä, joka on äänestetty parhaaksi luonnolliseksi ripsiväriksi ja House of Organicin verkkokaupassakin se on saanut 115 arvostelua keskiarvoin 4.5/5. Ripsiväri onkin todella hyvä. Lopputulos on siinä luonnollisen tuuhea ja pehmeä. Ripsari pysyy todella hyvin eikä valu tai tahraa silmien alle päivän mittaan. Lisäksi se lähtee helposti pois, joka on mun mielestä ihana asia. Ehdottomasti jatkoon! 🙂

_DSC3004

Aurinkoisen ja heleän meikin viimeistelee tietenkin huulipuna ja kiilto ja tällä kertaa halusin kokeilla Alima Puren Lip tint huulisävytettä, josta tulikin heittämällä mun luottotuote. Tämä on sävyltään kevyt ja koostumukseltaan huulirasvamainen ja sitä onkin helppo laittaa huulille ilman peiliä vaikkapa autossa. Näin talvella mun huulet ainakin kuivuu todella runsaasti vaikka kuorin ja kosteutan niitä koko ajan, joten olen pyrkinyt huulimeikeissä mahdollisimman keveisiin vaihtoehtoihin, jotka eivät kuivata vaan päinvastoin kosteuttavat huulia.

Lisäkiiltoa huuliin saa vielä pienellä määrällä huulikiiltoa, joka viimeistelee mun mielestäni aurinkoisen meikin täydellisesti. Tämä Everyday mineralsin korallinpinkki huulikiilto on sävyltään kauniin neutraali, mutta siinä on kuitenkin tarpeeksi väriä mulle, jolle ei nudebeiget huulimeikit sovi. Koostumus on kosteuttava ja kiilto pysyy pitkään – suosittelen tutustumaan näihin Everyday Mineralsin tuotteisiin! 🙂

Onko tässä mitään teille tuttuja tuotteita? Huomaatteko te kaipaavanne auringon hehkua kasvoillenne näin talven keskellä?

Jos nämä tai muut House of Organicin huikeat tuotteet kiinnostavat, koodille XENIA2020 saatte -15% hinnasta pois helmikuun loppuu asti!

 

 

Lue myös

X