Xenia's day

Aurinkoinen työpäivä!

Teksti: Anna.fi

Tänään päätettiin lounastaa vähän paremmin (Unicafen lounaslistan nähtyämme) ja olimmekin päätyä Morrisonssiin. Siellä oli kuitenkin niin hirveä jono, että mentiin vieressä olevaan kiinalaiseen buffaan.. 😛 Hintaa jäi lounarista johtuen reilu 6 € ja oli kyllä täydellisesti maustettuja ruokia. Jotenkin ne kasvikset ja lihat on vain niin törkeän hyvänmakuisia heidän tekemänään. 🙂

Ainoa juttu mikä mua mietityttää kiinalaisessa ruuassa on se olo, mikä mulle tulee sen jälkeen. Alkaa sellainen omituinen kuumotus ja kihelmöinti, ikäänkui veri kiertäisi hirveää vauhtia ja sitä jatkuu noin puolitoista tuntia. Olen ennenkin noteerannut tämän, mutta en ole löytänyt googlettamalla mitään selvitystä siitä, mistä se voisi johtua. Tiedättekö te? En edes syönyt mitään tulista, mutta voisiko syy olla käytetyissä mausteissa?.. Tässä vielä kuvaa matkalta lounaalle.

Unohdin eilen vinkata teille yhdestä parhaasta välipalasta ikinä! Keksin sen eilen kun oli nälkä, mutta ei mikään älytön nälkä kumminkaan..Se näyttää siis tältä.

Tein ensin mikrossa puuroa (1 dl kauraleseitä/ryynejä ja 2,5 dl maitoa.). Sen jälkeen sekoitin noin 100 g raejuustoa ja noin 150 g kuumennettuja pakastevadelmia joukkoon. Älyttömän hyvää ja ainakin mulla piti nälkää hyvin treeninkin jälkeen! Suosittelen ehdottomasti! 🙂 Kylläpäs sitä voikaan innostua tällaisista pienistä asioista, mutta parempihan se niin päin.

Tänään olisi suunnitelmana kierrellä ensin vähän alennusmyyntejä, jos löytäisin jonkun kivan arkimekon ja sit mennä näkemään kaveria. Kiva ilta siis tiedossa. Mitäs teidän lämpimään keskiviikkoon kuuluu?

EDIT: Nellyn kesäaleen on tullut lisää tuotteita jopa -70 % alennuksella. Aleihin pääset tästä:

Lue myös

X