Xenia's day

Aurinkoinen yläkerta

Teksti: Xenia

Miten energinen fiilis mulla onkin tällä viikolla ollut, vaikka yöunet ovat olleet huonommat kuin aikoihin. Aurinko on nimittäin niin mun juttu ja vielä enemmän se, kun voi lähteä kävelylle ja huomata sen, kuinka paljon aurinko lämmittää, vaikka pakkaslukemat ovatkin aamuisin olleet siellä 20:ssä!

Oon käynyt tuhottoman monella lenkillä niin, että poika on nukkunut rattaissa ja tyttö pulkkaillut – kävipä siinä jo eilen niin, että huomasin tytön nukahtaneen pulkkaansa, istualleen. En tiedä ottaako se hyvällä vai pahalla. Joko olen tosi rentouttavaa tai sit vaan tuhottoman tylsää seuraa kun vedän häntä pulkassa..

P2220131

Pulkkailusta en kuitenkaan tullut tänne puhumaan, vaan siitä, että mä ihan kirjaimellisesti olen nyt siirtynyt kohti kevättä, sillä lähes jokaisessa huoneessamme on leikkokukkia ja kaikki kynttilät ja muut talvikoristeet on viety nyt varastoon piiloon. Instagramin puolella osa huomasikin, että pääsin vaihtamaan keväisiä tyynynpäällisiä talvisten tilalle ja pitihän siitä tietenkin ottaa kuvat saman tien – ja hyödyntää samalla tuo ihana valo!

P2220141

Instagramista puheen ollen. Mä olen tosi hidas kaikissa uudistuksissa, ette varmaan ole huomanneet?;) Mutta päätin tämän vuoden alussa, että alan päivittää jossain vaiheessa myös instagram storyä ja tuo päivä koitti tällä viikolla kun päätin vihdoin ottaa itseäni niskasta kiinni ja perehtyä siihen. Nyt mun instastory päivittyy siis milloin mistäkin. Välillä lasten temmellyksistä tai mun erittäin hohdokkaista päivän asustaista eli leggingseistä ja mukavista kollareista. Tulkaa siis seuraamaan!

P2220146

Mä muuten menin ihan sekaisin kun otin näitä kuvia. Päädyin nimittäin samalla vaihtamaan sekä tytön, että pojan huoneen järjestystä ihan ympäri ja siistimään muutenkin kaikkia tavaroita paikalleen. Mä olen vähän sellainen, että mulle riittää se kunhan kaikki on suurin piirtein tiptop. Meillä on esimerkiksi isot, kannelliset laatikot olkkarissa, johon kerään kaikki lastenlelut ennen päikkäreitä ja illasta. Siihen menee ehkä 1 minuutti ja yleisilme on sit siisti. Mä en nimittäin viihdy jos olkkari on esimerkiksi lasten nukkumaanmenon jälkeen kuin barbitehdas ydinpommin jälkeen. Kyllä, luitte oikein. Meidän tyttö on nyt barbifani – mihin tämä aika meni?

P2220145

Yläkerran kylppärissä on muuten sama homma. Kaikki kylpylelut on tuossa toisessa korissa – ja niitähän muuten riittää. Toisessa korissa oli alunperin likapyykit, mutta nyt sen ovat vallaneet saippuat, shampoot ja kylpyöljyt. Mutta siis jälleen kerran – yleisilme pysyy siistinä kun kaikelle on oma paikkansa, minkä järjestely ei vaadi mitään! 🙂

P2220132

Nyt kun kukat ovat vallanneet talon on sanottava jälleen kerran, että mä olen kyllä henkeen ja vereen neilikka-ihminen. Ne vaan kestää ja kestää – parhaimmillaan 3-4 viikkoa. Omani ostan yleensä ihan marketista, olen kokenut ne nimittäin kaikkein kestävimmiksi. Vaikka sit jos haluan jotain spesiaalia, menen kyllä suosiolla kukkakauppaan! 🙂

Ainiin muuten. Isäni tuli juuri hakemaan tyttöä pulkkailemaan ja hiihtämään. Tässä on kyllä yksi suurimmista syistä siihen miksi me haluamme asua Porvoossa. On jotenkin ihanaa kun edes toisen puolen isovanhemmat ovat lähellä juuri tällaisia extempore-tapaamisia ajatellen. Ei tarvitse niin suuresti suunnitella ja miettiä, vaan soittaa vaan etukäteen ja piipahtaa vaikka kahville! Olen kiitollinen!<3

Aurinkoista perjantaita teille kaikille!

ps. Elloksella tällä hetkellä -20%:N kamppis kodintuotteista, huonekalut ja merkkituotteet mukaan lukien!!! 🙂

Lue myös

X