Xenia's day

Aurinkoiset kuulumiset ja alekoodi aurinkolaseihin

Teksti: Xenia

Herranjestas mitkä helteet tänne rantautui, ja sen myötä, meikäläiset on muuttaneet käytännössä katsoen kokonaan ulos. Tai noh, ainakin mun työt on muuttaneet ulos ja olen käytännössä katsoen naputellut konetta aina meidän terassilla sen aikaa kun poika on nukkunut päikkäreitä.

Ihan alkuun halusin ilmoittaa tälläkin puolella blogia, että toinen blogini, Baby Bear jää nyt kesän ajaksi tauolle. En kerta kaikkiaan kykene tekemään kaikkea tuon – miten sen nyt sanoisi – melko liikkuvaisen pienen poikamme kanssa kotona ollessa. Nyt kun tyttäremme on tässä ollut taas nuhanenänä ja yskäisenä pari päivää kotona, nostan hattua teille jotka kykenette tekemään töitä kotiäitiyden ohella. Tässä juoksen minuutin parin välein antamaan tytölle uutta palapeliä tai ehdottamaan uutta askaretta. Tulee just sellainen fiilis, ettei pysty kunnolla olemaan äiti, muttei toisaalta ehdi tekemään hommiakaan kuin sen minimaalisen hetken päivän aikana, jolloin poika nukkuu ja tyttö on ehkä tyytyväisenä tekemässä jotain muuta. Kuten esimerkiksi nyt tuossa varjossa palapeliä tehdessään.

IMG_0488

Elikkä siis. Long story short. Baby Bear palailee näillä näkymin elo-syyskuussa, mutta ilmoittelen siitä sit kyllä täälläkin! 🙂

Ja sit toinen juttu, jolla meidän päikkäreihin on saatu rotia. Poika nimittäin jo hetken aikaa nukkui yksiä päikkäreitä, mutta jotenkin ajautui jälleen kaksiin päikkäreihin. Viime viikosta kuitenkin meni siihen, että ne kahdet päikkärit oli sit sellaiset 15 powernapit, joten ajattelin kokeilla uudestaan yksiä kaksien sijaan. Halleluja! Nyt poika nukkuu aamuisin jopa 7.30-8 asti ja nukkuu sit yhdet kunnon päikkärit välillä 12-15. Loppu se stressi sen ympärillä, että käytännössä katsoen aina mulla jäi kaikki kesken ja suurin piirtein pelkäsin, että milloin sieltä alkaa kuulumaan taas ääniä. Yksien pöikkäreiden aikaan poika on nimittäin tarpeeksi väsynyt malttaakseen nukkua, mutta näin ei ole kaksien päikkäreiden kohdalla ainakaan enää.

IMG_0503

Ja hei, voidaanko oikeasti puhua tästä ilmasta. Mä en oikeasti tiedä parempaa kuin Suomen kesä. Jos tietäisin, että tällaista on satavarmasti meidän lomalla, oltais kutsuttu koko Enkkuperhe tänne sen sijaan, että mennään Kroatiaan. Vaikka kieltämättä se nostaa lomafiilistä kun on poissa esimerkiksi pesukoneen ääreltä ja kun aamupalan voi hakea lähileipomosta. Aijai!<3

Nythän meillä käykin täällä piha ja terassisuunnitelmat ihan hulluna. Iski nimittäin yhtäkkiä sellainen fiilis, että ehkä me ei ihan heti tästä halutakaan pois, ellei nyt sit löydy joku sellainen tontti joka kaikessa upeudessaan ja hinnaltaan on aivan täydellinen. Ei oikeastaan edes tajuttu miten hyvä tuuri meillä kävi kun tämä löydettiin. Vanha asemakaava alue, kaunis ympäristö, lähellä keskustaa ja motariliittymää, tilaa ja metsä takana ja vielä kaiken kukkuraksi huikeat naapurit. Ei voi kyllä tästä ihan hevillä luopua, ellei sit nyt löydy jotain todella spessua. Mä uskon etenkin asuntoasioissa, että kaikki menee niinkuin on tarkoitettu ja se tontti, johon poikkeuslupaa ei myönnetty ei vaan ollut meitä (tai itseasiassa ketään) varten.

IMG_0501

Niin siis. Niihin terassisuunnitelmiin. Saatiin nimittäin päähämme, että pieni uima-allas olisi ihan huikea…

…kävin rakentamassa tytön kanssa majan eli jatkuu..

Niin siis meille tuli mieleen, että sellainen about 1.2 metrin syvyinen uima-allas olisi ihan huikea kesäkäytössä. Siihen tietenkin lämmitys ja kova kansi, ettei eläimet ja linnut käy jättämässä jätöksiään. Meidän perheessä kun on aika usea vesipeto ja tilaa tässä on. Olisi nimittäin aika paljon edullisempi ratkaisu kuin merenrantatontti/järvenrantatontti ja etenkin siinä vaiheessa jos asutaan tässä pidempään eli tämä on oikeasti meitä varten pidemmällä tähtäimellä!

Onko siellä kellään uima-allasta, kertokaahan kokemuksia ja suosituksia hyvistä valmistajista. Todennäköisesti menisi kyllä ensi vuodella kun tuo autotallikin on rakenteilla ja miehellä kädet täynnä omien töiden kanssa, mutta tässähän olisi aikaa suunnitella..

aurinkolasit

Tänään illasta ollaan ystävän kanssa hulluja ja mennään hikoilemaan jumppaan. Tekee kyllä niin hyvää. Ja vielä viimeinen asia mitä mulle tuli nyt just mieleen on, että katsokaa Netflixistä sellainen sarja kuin SAFE – ihan huikea!

ihanaa ja ennen kaikkea aurinkoista viikon jatkoa teille kaikille!
ps. Nämä aurinkolasit ovat nousseet suosikeiksi. Polarisoiva linssi on jotain ihan uskomatonta!<3 Koodilla XENIA20 saatte 20%:n alen 21.5. asti ja se käy kaikkiin Sunglasses Shopin tuotteisiin paitsi Gucci, Maui Jim, Tom Ford ja Victoria Beckham -merkkeihin. Tarjouksen ulkopuolella ovat myös tuotteet ale-osiosta sekä linssit vahvuuksilla.

Lue myös

X